Ja mam tendencję do rozstępów i już mam kilka nowych. Nie do końca systematycznie, ale smaruje się Palmersem. Kiedyś słyszałam, że jak ktoś ma tendencję do rozstępw, to najlepsze kremy nie pomogą zapobiec, ale przyspieszają ich rozjaśnianie. Rozstępy po Mai mam płytkie i jasne, też stosowałam palmers. Moja teściowa nie ma ani jednego rozstępu a bardzo dużo przytyła i smarowała się tylko oliwką zwykłą. A moja bratowa z kolei używała bio-oil codziennie i ma bardzo głębokie rozstępy i cały brzuch nimi obsiany. Wszystko zależy od ilości kolagenu w skórze.
Mój synuś dzisiaj cały dzień wypina się z prawej strony pod żebrami - zmówiły się te dzieciaczki

Dziewczyny, mam tkliwe jedno miejsce na brzuchu, wiecie od czego to może być? Nie zauważyłam, żeby maluch szczególnie wypinał się w tym miejscu...
Kitki, mi dzisiaj teściowa uświadomiła, że poród może zacząć się przez datą wyznaczonego cc, ale ja jakoś nie chcę tego przyjąć do wiadomości

Mój mąż całe szczęście może być w domu w 15 minut, tak więc jestem spokojna. Poza tym z Majką pojechałam do szpitala dopiero jak miałam skurcze co 4 minuty, wcześniej nie chciałam jechać żeby mnie nie męczyli, ale najlepsze jest to, że ktg nie wykazywało skurczy bo się zestresowałam i jakby mi przeszło

ale to tylko na chwilkę

Martita, to straszne, że Twoja córeczka tak ciężko przechodzi gorączkę

współczuję, bo to na pewno ogromny stres dla Was.
Sweetka dziewczyny mają rację z tym potasem. Moja teściowa wspominała, że jak miała podwyższone ciśnienie, to starała się jeść to co zawiera dużo potasu i troszkę się ustabilizowało.
Cały dzisiejszy dzień spędziłam z córcią i teściami u rodziny męża. Objadłam się za troje, ale też troszkę zrelaksowałam