reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
witam się z łóżka :) mąż zaczął pracę, a ja się nie mogę wygrzebac spod kołdry, tylko śniadanie zjadlam :)
oglądałam wczoraj nosidełka i chusty, chcialabym coś kupić ale kompletnie nie wiem co - macie moze któreś i polecacie??

aa! dla Was tez wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet! :D mój mąż w pracy, ciekawa jestem czy pamięta i złoży życzenia wieczorem :)

Justa super ze juz w domku :) dzieciaczki ładnie ważą, naprawdę masz co dźwigać więc wydaje mi się, że te bóle to zrozumiałe..

Kitki jejku, Twoją nocną przygodę to przeczytałam ze scisnietym sercem, matko - ze strachu bym chyba na pogotowie leciala! dobrze, ze się mały w końcu uspokoił i ruszał normalnie.

Lusinda poważnie powywalas wszystkie spodnie? :D ale czemu, przeciez na pewno schudniesz po ciąży i będą znów pasować? :)

mąż dał mi dziś zadanie - spakować torbę do szpitala. juz dzwonił i pytał czy to zrobiłam :D masakra :D

Ojej kitki współczuje nawet sobie nie próbuje wyobrazic tej sytuacji....ale ci sie akrobata w brzuszku trafił:) a jak mały teraz sie rusza?...obserwuj ruchy kurcze jak on tak fika te koziołki jak juz ma ciasno w brzuszku!:) ja panicznie boje sie okrecenia pępowina :( ogólnie im bliżej porodu to schizy rożne mam ...czy baby bedzie zdrowe, czy mleko będę miała, czy nie pęknę zbyt mocno bez rozcięcia...

reklama
Annika powodzenia!
milka ja zamawiam elastyczną Link do: Elastische Tragetücher (Bio)
wydaje mi się najprostsza w wiązaniu i ją planuję na początki a potem chyba się na nosidełko przeniesiemy, ale na początki nosidełko to podobno nie zdrowo chociaż producenci twierdzą że można 0+ no ale jak? Popatrz jak tam te nóżki muszę wisieć i te plecki małe jak dla mnie to za wcześnie ok 4-6msc myślę że możemy się na nosidełko przenieść.
co do krocza ja poproszę o nacięcie już sama tak wcześniej myślałam a ostatnio gin mnie utwierdził coś sobie gadał że nie chciałby żebym po porodzie problemy z nietrzymaniem moczu miała i że myśli że lepiej byłoby naciąć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry