reklama

Kwietniowe mamy 2016

Annika no to już zaraz też będziesz miała maluszka :)

Milka no może nie wszystko powywalałam bo zostawiłam sobie dwie pary a resztę oddałam mamie bo ona teraz tak schudła że w moich przed ciążowych ciuchach chodzi, a ja nie wiem ile mi zajmie powrót do swojego rozmiaru. No ale szybko uzupełnię braki jak tylko dojdę do siebie:P

reklama
Lusinda wow, to masz szczuplutka mame :) to rozumiem w takim razie, tez bym oddala :) a jak przyjemnie będzie uzupełniac od nowa szafę :D

renia dziękuję :* :) popatrzę sobie na elastyczne :) obejrzę filmiki jak to wiązać i zamówię bo chciałabym małego tak nosić :)

Ja sie rozgladalam za chustami, ale w koncu zrezygnowalam. Nie przekonuje mnie pozycja pionowa dla noworodka, chociaz na pewno sie myle bo nikt by czegos takiego nie wymyslil gdyby mialo to byc niezdrowe.

A co do nacinania krocza to ja bym chciala tym razem uniknac, ale zdam sie na polozna, nie mam wyjscia... Problem w tym, ze u nas w szpitalach czesto nacinaja rutynowo, zeby przyspieszyc porod.

Przyszłe Mamy z Warszawy, w Dniu Kobiet chcę Wam złożyć najlepsze życzenia! Wchodzę z sentymentem w ten wątek, bo sama jeszcze rok temu śledziłam fora ciążowe, a w kwietniu moja córcia skończy roczek.

Zwracam się do Was z propozycją sesji ciążowej lub noworodkowej w ramach mojego samodoskonalenia się. Jeśli byłybyście zainteresowane nieodpłatną sesją ciążową lub noworodkową, to proszę o kontakt na maila maciejewska.fotografia@gmail.com. Prosiłabym o przesłanie swojego zdjęcia i planowanego terminu porodu oraz informację jaka sesja Was interesuje.

Otrzymacie 5 zdjęć poddanych obróbce w wersji cyfrowej. Z mojej strony warunkiem jest zgoda na wykorzystanie zdjęć do mojego portfolio, a zatem publikacja ich na mojej stronie internetowej oraz fanpage'u na facebooku www.facebook.com/fotografiamaciejewska

Odezwę się do wybranych osób i ustalimy szczegóły!
Pozdrawiam Was ciepło i życzę pięknego Dnia Kobiet!

Baśka

Justa, fajnie że Cię wypuścili i obyś trafiła tam najwcześniej za 2 tygodnie. Super, że maluchy mają taką porządną wagę :)
Kitki, współczuję stresu w nocy, chyba bym zwariowała z nerwów a najgorsze, że mój mąż pewne ochrzaniał mnie, że panikuję...
Annika to super, że już niedługo będziesz miała maluszka przy sobie! Jejku, ja jak w końcu poznam datę to chyba jeszcze bardziej będę się stresować :D

Wszystkiego dobrego dla Was kochane :* Mój mąż w niedzielę kupił mi moje ukochane czekoladki Lindt kokosowe - mówiąc, że to z myślą o dzisiejszym dniu. I dobrze, bo bidulek złapał grypę i nieprzytomny w łóżku leżał cały czas, a najgorsze, że i tak musiał jechać dzisiaj do pracy bo szef panikuje, że sobie nie dadzą rady bez niego :/ Oby wcześniej wrócił i się wyleżał, bo mam już w głowie jakieś straszne scenariusze, że jak nie wyleży grypy to się jakaś świńska przywlecze ;(

U nas godzina 7.30...spojenie mniej boli ale dalej ból mi dokucza ..dzis boki brzucha i podbrzusze ciągnie mnie w dół...taki dziwny ból jakby brzuszek miałby sie oberwać...i ciezko chodzić bo boli:( sama nie wiem czy te 2tyg sie potwierdza...ale skoro szyjka jest zamknięta ro moze? Czuje sie jak przed zbliżającym sie porodem...ból podbrzusza , krocza i spojenia to jak dla mnie wyglada na to ze baby zeszło mocno w kanał rodny...czy któraś mama ma podobne dolegliwości?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry