schauma
Fanka BB :)
Renia no jakbym mojego męża słyszała, mówię mu że trzeba różne sceniariusze rozważyć bo też się zdarza że jedzie 100 km od domu i zanim dojedzie to trochę czasu minie. A co jak mi np. czerwone wody odejdą, wtedy wiadomo trzeba do szpitala natychmiast, co wtedy z Laurą itd na co on że co ja tam wymyślam, pewnie w nocy mnie weźmie jak ostatnio i nie będzie problemu. Jak on mnie wkurza czasami...
padlabym chyba.
dopiero mi stracha narobil. Rzeczywiscie tak to wygladalo jakby sie szarpal. Polozylam sie z plecow na boku to brzuch sie bardziej miekki zrobil, ale dalej ten stozek sterczal poruszalam nim troche pobujalam, maly tez pokopal i w koncu stozek opadl a maly sie uspokoil. Ruszal sie ale juz spokojniej. Mysle ze moze chcial sie obrocic i sie zaklinowal. Teraz czuje go z bokow a u gory nie dlatego mysle ze znow poprzecznie lezy. Mi to rybka bo i tak cc ale niech juz lepiej nie kombinuje bo mayke wykonczy
no ale jeśli chodzi o jakieś dodatki to oprócz wypłaty to dostaje w kopercie bo nie mogą doliczyć do wypłaty jak jestem na chorobowym. A dziś się zapytałam jak z moją umową bo kończy mi się w grudniu 2016 więc teoretycznie nie musieli by mi przedłużać ale zapewnili że będą przedłużać i nie mam się martwić, więc wnioski na urlop mam normalnie wypełniać. Nie chcę ich chwalić, ale póki co mnie zawsze w porządku traktowali