KOCHANE mam problem z komputerem .... i dlatego nie piszę.....
Byłam wczoraj u okulisty.... JESTEM ZŁA JAK NIE WIEM!!
Mam pakiet medyczny za który miesięcznie płacę .... przysługują mi z tego tytułu szybsze wizyty... pisałam wam wcześniej , że miałam problem z umówieniem się na wizytę... no ale udało się... cała uradowana wczoraj idę , że w końcu załatwie te brakujące papiery ... czekam do tego lekarza... jak zobaczyłam tą lekarkę to już mnie dreszcze przeszły, bo miałam z tą panią kiedyś doczynienia i powiedziała mi , że ona nie wie jak się w ogóle leczenia mnie podejmują w klinice w katowicach bo jestem beznadziejnym przypadkiem ... no ale nic... nic już nie mogłam zrobić więc czekałam... weszłam do niej do gabinetu jak mnie zobaczyła to chyba sobie przypomniała ten mój beznadziejny przypadek .... powiedziała mi ze ani mnie nie zbada , ani mi nic nie wypisze.... dosłownie stałam jak wryta... baba nawet mi usiąść nie pozwolila tylko powiedziała " a pani się u mnie nie leczyła?" ja mówię,że nie , bo przecież sama mówiła wtedy , że nic nie moze pomóc....
na to ona, że oczy już mam tak zepsute i nic mi nie pomoże nawet cesarka i nie zbada mnie ani nie wypisze nic....ja jej mówię, że nie moge rodzić naturalnie, że każdy lekarz mi to mówi nawet ginekolodzy.... ,że mam całą dokumentację medyczną okulistyczną przy sobie i może zobaczyć ... na co ona mi z ironią rzuciła moją teczką
WIĘC ja wkur.... podziękowałam jej i wyszłam....
Zaskarżę tą wizytę w firmie w której mam wykupiony pakiet medyczny , bo nie wyobrażam sobie żeby ta s... dostała złotówkę za moją wizytę....
Umówilam się do innego lekarza ale już nie na ten pakiet tylko prywatnie i ide za tydzien we wtorek.... w piatek poproszę gina aby napisał mi zaświadczenie, że potrzebuje opinii lekarskiej okulistycznej dotyczącej cesarki , bo nie wiem co za konowała znowu trafię