reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dziękuję kochane za porady nt. laktacji. Oczywiście mam laktator który wcześniej wyparzyłam. Zrobiłam sama już pierwsze ściągnięcie i nie uwierzycie - pojawiło się kilka kropelek! :) ale się cieszę. Niedługo robię drugie pobranie i z dwóch pobrań zaniosę do położnych i mają dać małemu przez strzykawkę. Widziałam dzisiaj jak ładnie niuniek jadł od położnej z buteleczki :) Mam nadzieję że ładnie będzie przybierał na wadze.
Przepraszam bardzo że piszę tylko o sobie, ale mam tyle wrażeń przez mojego niuńka, że na niczym innym nie potrafię się skupić. Do tego od tego wszystkiego głowa mnie rozbolała.
A to jeszcze jedno zdjęcie mojego skarba :)

Załączniki

• DSC_0004.JPG
    DSC_0004.JPG
    395,5 KB · Wyświetleń: 144
reklama
Beata ale on jest słodki. Mleczko szybko się pojawiło to fajnie, szkoda że położna Ci nie wytłumaczyła na spokojnie.

Kitki zazdroszczę wczasów i odpoczynku. Super wyrwać się z domu z rodzinką.

Ania a Twoje maluszki jak rosną :) Niby bliźnięta, trchę podobni ale jednak nieidentyczni :D Lubię patrzeć na te wasze maluszki :D

Dziewczyny gratulacje cudownych dzieciaczkow. Sa do schrupania. A Ci co jeszcze w szpitalu na pewno za chwilke beda w domu i wszystko bedzie super.

Ja mialam wizyte w tygodniu, wszystko ok.
Teraz niestety jestem przeziebiona, boli mnie glowa i mam straszny katar chyba od zatok. Czasem pokaszluje. Robie inhalacje, smaruje mascia majerankowa i czekam, az mi sie polepszy. Boje sie tylko zebym goraczki nie miala. Do tego znowu sie przytrulam i wczoraj mialam wieczor z rzyganiem. A dzis Maly jakos bardzo aktywny, mam nadzieję, ze bedzie wszystko w porzadku i dotrzymamy do 04.04 i wtedy po probie Maly juz wyjdzie.

Beatka śliczny synuś :) i calkiem pulchniutko jego ramionka wyglądają :)
i super, ze laktacja rusza! :*

ania chłopcy cudowni :) slicznie przybierają na wadze :) wielkie buziaki dla nichz okazji 1 miesiaca :*

dziewczyny, nie wiem czy się nie mylę, ale wydaje mi się, ze mały się przestawil :szok: przed chwilą miał czkawke i czulam ją po raz pierwszy po prawej stronie,a nie na samym dole tak jak zwykle... i od paru dni czuję ból po lewej gdy maly harcuje w brzuchu, coś tam wypina... :szok: ciekawe czy mam rację, usg za tydzień dopiero. ale położnej nie pozwolę go obracać jeśli mam rację - za bardzo się boję tego zabiegu.

reklama
Okropnie sie dzisiaj czuje, chyba mnie coś bierze... Boli mnie głowa i gardło odkaszlnąć dobrze z tym brzuchem nie mogę i syn chyba ma to samo bo też brzydko kaszle :/ Mąż tak z 2 dni temu takie zdrapane gardło miał i go łamało w kościach ale mówi że już mu przeszło szybko. I chociaż nie mamy temp to wzięłam paracetamol a synowi też ibum podałam zapobiegawczo bo niepotrzebne mi teraz jeszcze jakieś zarazy w domu :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry