Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Drobi ja nie mam białka w moczu i też puchnę, a dłonie właśnie mam bardziej rano opuchniete niż na wieczór (tak że rano nie mogę zgiać) ale podczas dnia przechodzi. Mnie się wydaje że urok taki koncówki ciąży, ale jeśli sie niepokoisz to lepiej to sprawdz.Zobaczę, jak będę wyglądać i czuć się jutro, jeśli znów będę miała spuchniętą twarz, to już w poniedziałek zrobię badania krwi i moczu, może złapię też moją super położną, która przez cały tydzień nie znalazła czasu, by do mnie zadzwonić...
Nie straszysz, ja sama miałam podpytać o to puchnięcie, ale dziś naprawdę głowa nie ta, poza tym zdenerwowałam się brakiem bloczka do zwolnień i tym, że będę musiała we wtorek jechać tylko po to i tak się skupiłam na szukaniu rozwiązania tej sytuacji, że stało się moim priorytetem przywieźć doktorowi ten bloczek z drugiej przychodni. Niby dopytałam na koniec, czy nie muszę martwić, a on powiedział tylko, żeby kontrolować ciśnienie. Ale nie podkreśliłam, że po nocy opuchlizna nie znika... Sprawdzę, czy nie ma białka w moczu, będę spokojniejsza![]()
juz wygodnej pozycji nie znajduje. Poza tym materace w hotelach sa dosc miekkie i mnie plecy bola. Jedzonko bylo super jednak wczoraj