Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
O mamo ale duzo z Was ma juz terminy ustalone juz niedlugo bedziecie tulic swoje maluszki a mi sie wydaje ze ja mam jeszcze tyle czasu do porodu
Alexia - gratuluje! Czekamy na fotki
My wrocilismy, zjedlismy i odpoczywam teraz. Maly dzis tak mnie kopnal ze normalnie az mi sie do gardla cofnelo cala droge szalal. Teraz juz spokojnie sie wypina. Chyba woli jak leze a nie go ugniatam siedzac. Odpoczywam bo jutro mam pare spraw do zalatwienia - musze jechac na krew, do reumatologa w inne miejsce, do szpitala tez w inne zalatwic termin i na zakupy bo w lodowce pingwiny i swiatlo tylko. Maz bedzie robil za szofera ale i tak sie pewnie umecze
Gratulacje Alexia. Juz masz corcie przy sobie. Świetnie.
Przyszły tydzień będzie obfitował w nowe mamusie. Oj będzie się działo. Juz w ogóle nie ogarnę która kiedy urodzila
Ja mam termin na 30.04 i tak mysle ze cc będzie między 20 a 23 kwietnia. Jeżeli dotrwam. A torba jeszcze nie spakowana
Co do odwiedzin to u nas na salę nikt nie ma wstępu. Wychodzi się na korytarz taki oszklony.
Alexia gratulacje!! Czekamy na zdjecia niuni :-)
ale sie dziewczyny ustawilyscie z terminami, ja 30.03 mam wizyte i 04.04 do szpitala, ciekawe czy dotrwam.