Klaydyyyna a jak dlugo mialas te plamienia?
Milka ja to dokladnie jestem z Irlandii Polnocnej i chyba u nas jeste troche inaczej niz w Anglii....czy to tam mieszkasz? U nas najpierw do gp potem do szpitala miedzy 10-13 tyg- totalnie zalezy od szpitala i jak duzo maja dziewczyn w podobnych terminach...ale i tak b zaskoczona jestem jak szybko to poszlo...no i oczywiscie b sie ciesze z bonusowych usg...choc tez wciaz mnie martwia te plamienia....
Tak ogolnie to ja nie wymiotuje, delikatne mdlosci mam moze raz dziennie, ale tez apetytu nie mam jakiegos duzego.... ja i tak mam troche zbednych kilogramow i bez ciazy wiec bede strala sie zdrowo jesc.... za to bardzo zmeczona chodze i ciagle do toalety na siku musze biegac... w pracy musialam mojej kierowniczce juz powiedziec bo tych wizyt szputalnych bede miala sporo teraz.... do tgo mam maloplytkowosc wiec musze jeszcze do mojego hematologa na kontrole chodzic teraz troche czesciej
Dziewczyny, czy i co cwiczycie w tych pierwszych tyg?
Ja przedcjaza bylam srednio aktywna ale teraz przes te plamienia troche sie boje...wiec tylko na razie spaceruje