reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Mikulinka zdrówka, żeby ten kaszel Ci odpuścił w końcu.

Milka i jak tam? :)

A ja muszę się wygrzebać z łóżka bo zwolnienie trzeba do pracy podrzucić. Na szczęście to już ostatnie bo wypisała mi na tydzień po terminie w razie jakbym przenosiła. A później idę włosy podciąć bo pewnie po porodzie nie będę miała szybko czasu żeby się wyrwać do fryzjera.
Miłego dnia dziewczyny :)

Wam też suwaczki się zacięły? już wstawiałam nowy a i tak po chwili znów cofa o dwa dni:confused:

Milka nie znam Cię ,dołączylam do forum 2 dni temu ale z niecierpliwością czekam na informacje od Ciebie: )
Zapewne już leżysz z malenstwem przy piersi: )

Szkoda, ze wcześniej nie miałaś miejsca na.oddziale, żeby się położyć i jeszcze odpocząć przed porodem, bo na pewno rodzilas będąc wykończona :/

Malasowka też mam nadzieję że z czasem się wszystkiego ułoży :-) i że robię wszystko co mogę by ułatwić starszej sytuację :-) Ja też nie miałam ktg robionego u gabinecie u ginekologa. Nie ma w ogóle
Mikulinka biedna trzymamaj się :-*
Co do suwaczkow to nie wiem bo w telefonie się nie pokazują
My powoli wstajemy noc była ciężka, w planach dziś spacerek jak będzie ładnie i musze włosy pofarbowac ;-)

Mikulinka,5 tygodni temu miałam zapalenie krtani, które trzymało mnie 3 tyg.ciągły Kaszel i zanikajacy głos. ..pomógł dopiero delikatny antybiotyk. Mam nadzieję, że Tobie szybko przejdzie.

Milka - jak tam u Was? Theo juz na swiecie?
Mikulinka - zdrowka!
Drobi - ja tez praktycznie cala ciaze wizyty co 2tyg a czasami i co tydzien. Tez sie ciesze ze juz koncowka, a maz jak sie cieszy;)
Fenika - dobrze ze u Was ok i dobie radzicie.
Ania - jak u Was? Jak dajesz rade z chlopcami?

Ja wlasnie wstalam, zaliczylam sniadanko i troszke sie poobijam a pozniej moze na sklepy pojde. Dzis matki boskiej pienieznej wiec same wiecie...trza korzystac a moze akurat cos trafie;)

Z tym ktg to chyba baardzo różnie jest. Ja od 29tc mam co wizytę u ginki, a ostatnio co tydzień. Robią tak progilaktycznie.

Milka dawaj info jakieś bo szalejemy z niepokoju! I ciekawości ;-)

Mikulinka kurczę, a stwierdzili dokładnie co Ci jest? Nie zazdroszczę Ci:-/

A ja dzisiaj spałam jak zabita. Skurcze mnie budziły ale były dużo bardziej delikatne niż te noc wcześniej. Także obudziłam się i zaraz dalej do spania. Nawet do toalety nie poszłam! Szok normalnie.
Jutro mam wizytę u ginki i ktg właśnie więc dowiem się czy to już niedługo czy jeszcze troszkę.
Idę ogarnąć chalupe bo kuzynka na kawkę ma przyjść.
U nas dzisiaj szaro buro i ponuro...
Miłego brzuchatki:-*

Milka czekamy na wieści od Ciebie i kciuki nadal zaciśnięte.
Mikulinka zdrówka, oby wirus szybko przeszedl. też z nim walczyłam w zeszłym tygodniu.
Aluniawdz u mnie tez sie uspokoilo i zostal jedynie brzuch jak na okres.
Trix ja mam planowane cc i mam już wypisane skierowanie - skończony 38 tydzien będzie.

reklama
Aniu, a to od jakiegoś wieku ciążowego się robi ktg ?
Malasowka nie wiem wlasnie :p po terminie robia na pewno z automatu a jak to wyglada wczesniej to nie wiem.

:)
U nas w ogóle w szpitalu nie robią ktg jeśli nie jesteś na oddziale .... Jakaś paranoja. Dlatego tez przyjęło sie ze zaraz po terminie kłada Cię na oddział. Bezsens prawda ?
Marciosz kompletny bezsens. U mnie po 4 dniach od terminu klada na oddzial, czekaja ze dwa dni i wywoluja; ja bym wolala nawet co dzien jezdzic na badania ale jednak byc w domu jesli cos sie zacznie rozkrecac. Zawsze to inna atmosfera :)

Milka mam nadzieje ze porod poszedl sprawnie i tulisz Syneczka :) daj znac jak bedziesz na silach ;)

Do góry