Marzenka piękny jest :-)
Kitki czasami daje coś zrobić, malutka różnie się budzi ale czas poza kp trzeba poświęcić starszej i na ogarnięcie domku i obiadu itd ja daje rade z wszystkim nawet wchodzę na fb czy forum ale to często gdy kp

chociaż czasami chodzę strasznie zmęczona i są momenty że malutka wisi na cycusiu.
Martita ja mam k i d w kapsułce firmę zaraz sprawdzę
Dzoana trzymam kciuki :-*
Beata super ze będziesz miała wagę :-)
Fajnie ze spacerek zaliczony :-)
Polianna gratulacje

malutka kochana :-)
Reniu moja po smolce robila żółte lub zielone kupki, u nas też czasami malutka poplakuje bo nie może zrobić ale wtedy ja kładę na brzuszek albo masuje i pomaga
Kasiunia trzymam mocno :-*
U mnie waga minus 7 kg dopiero ale apetyt mam wielki to podobno przy kp normalne tak samo to że chce się ciągle pić, też odczekam aż Pologne się skończy i zacznę ćwiczyć
Co do witamin ja podaje d i K w kapsułkach i takie też miałam zalecenia przy wpisie i że k podaje się do 3 msc
Fenika to normalne że się stresujesz że jesteście same też tak miałam przy pierwszej córci z czasem minie :-)
Alunia matko! Dobrze że nic się nie stało poważnego. No i dobrze ze jesteś w szpitalu i wszystko kontrolują
Ewe gratulacje :-* odpoczywaj
Beata moja czasami zasypia przy piersi a czasami ma etap że chce sobie pooglądać świat i zje sobie i się rozgląda u mnie na rękach albo w łóżeczku ale jak na razie nie musze jej bujac;-)
Bluelovi miałam podobnie ostatnio bo starsza była u babci
My dziś spacer zaliczylysmy i płac zabaw pierwszy raz byłam sama z dziewczynami wózek był z boku na widoku a starsza biega na placu było ok da się ;-)