Trix - ja tez nie zamierzam szczepic i zadnego oswiadczenia im nie przygotuje. Ciekawe czy sami wyskocza czy tylko ustnie wystarczy. Jak wyskocza to nie podpisze ze nie zamierzam szczepic, co to to nie, bo by mieli podkladke w sanepidzie. Napisze ze nie chce szczepic w pierwszych dniach i ze zaszczepie w terminie pozniejszym u pediatry

a pozniej jak beda sie czepiac to powiem ze maly ma katar, pozniej bedzie mial kaszel itd az znudzi im sie do mnie wydzwaniac
Kasiunia - to z twoja corcia byla jak z moja nadia, tez jej tetno skakalo tylko ze tak od 80-180 i wzieli mnie na cc poza kolejnoscia, tez nie czekali na nic. Dobrze ze tak szybko zareagowali
Aniabuu- jak malutka nie rosnie to moze cos z lozyskiem i lepiej zeby ja wczesniej wyjeli. Nie placz bo to na pewno Wam nie pomoze. Nie zazdroszcze stresu. Daj znac po konsultacji
Klaczek - tak mam dzis wizyte o 14.30
Zaliczylam dzis urzad. Pojechalismy z tym autem do rejestracji ponownie. Do pani naczelnik. Oczywiscie pokoj zamkniety. Amba. Nikt nie wie gdzie jest. Pewnie jeszcze nie przyszla do pracy bo bylismy ok 8.15

maz mowi ze odpuszczamy bo bez sensu szkoda nerwow i ze on do pracy jedzie. Mowie ze nie ma mowy nie rusze sie stad poki nie zalatwie i nie bede czekac kolejnych 3tyg na termin skoro babsko nas pogonilo bezpodstawnie. Wiecie od 3 nie spie, wszystko mnie boli, chodze wsciekla jak to na koncowce ciazy wiec piorunami z oczu strzelam

wzielam inny wolny numerek i tlumacze pani ze bylam w pt i pani obok mnie odpultala bezpodstawnie bo dokumenty sa ok i ze chce to dzis zalatwic i ze czekanie na termin odpada. Oczywiscie zaczela brzeczec swoje ale mowie ze uwazam ze jest ok i sie czepiaja i w takim razie albo mi podadza konkretny przrpis ktory o tym mowi albo niech mnie pokieruje gdzie mam oficjalna skarge zlozyc na obie panie skoro ta tez twierdzi ze jest nie tak... 15 min pozniej dostalam nowe tablice i mam zarejestrowane auto

maz stwierdzil ze w zyciu by nie uwierzyl ze sie uda
Pozniej zakupy warzywne na ryneczku zaliczylismy i on pojechal do pracy a ja odpoczywam i za godz jade do gina