reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kochane dzisiaj mam takie mdłosci i wymioty, że nie wytrzymuję już. Nawet się położyć nie mogę, bo mi cały świat wiruje, wczoraj było lekko, ale dzisiaj jest masakra, zaczynam sie zastanawiać czy się czymś nie zatrułam, mogę tylko siedzieć, albo stać, aby tylko nie patrzeć w dół, bo sie zaczyna... nawet domowa porcelana kręci mi się w głowie :baffled:

reklama
Hejka

Od kilku dni po prawej stronie brzucha czuję taką kuleczkę, która się przesuwa, szczególnie kiedy leżę na prawym boku. Jutro jadę na badanie prenatalne, ciekawa jestem czy cokolwiek załatwię ale to jutro zdam relację z tego co było.

Dzień dobry dziewczyny!
Pedikiur zrobiony, nogi i okolice ogolone,popołudniu idę do ginka . Nie mogę sie doczekać...... Dam znać jak wrócę.
Annika szybko masz te prenatalne

Frambuesa mam nadzieje ze u Ciebie lepiej?

Miladyyy oby nigdy więcej takich dni.

Annika myślisz ze to mogą być juz ruchy dziecka?? Mi tez czasami co smyrnie w brzuchu ale to raczej gazy...

W pierwszej ciąży późno, bo jeszcze nie wiedziałam czego się spodziewać, także dopiero jak to już były kopniaczki około 20-21 Tc. W drugiej ciąży już wiedziałam na co czekać i poczułam tak około 17tc. W trzeciej ciąży taką kuleczkę jak teraz czułam około 12tc a kopniaczki takie delikatne jak skrzydełka motylka w 16tc. Teraz czuję od 2-3 dni tą kuleczkę, zawsze tylko po prawej stronie tuż nad blizną po cc jak brzuch przygniotę.Wiem, że to bardzo wcześnie, bo dzieciątko jest malutkie bardzo, mimo że już się rusza ale wiem, że to jest to... a nie żadne gazy.:)

Prenatalne mam tak szybko przez nadgorliwą panią rejestratorkę, która nie dała się przekonać, że ciąża jest o 3 tygodnie młodsza niż wynika z OM. Według niej jestem już w 13tc. Pewnie zrobią mi usg i każą znowu przyjechać za tydzień lub dwa...

reklama
Miladyy wspolczuje zlego samopoczucia! mialam raz zawroty glowy i mdlosci i podziękuję, wiem jak się czujesz :( oby szybko Ci przeszlo.

annika o rany, Ty juz masz badania prenatalne, a ja nawet zwyklego badania krwi lub moczu nie mialam, nie mówiąc o zwykłej wizycie u lekarza :) powodzenia jutro!

Tusia powodzenia u gina!

ja mam jeszcze 3 dni urlopu, ech nie chce mi sie wracac do pracy. dobrze, ze tylkp wrócę na 3 tygodnie i znow będę miec 2 tygodnie urlopu :) a potem jak wrócę to mam zamiar powiedzieć w pracy o ciąży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry