• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Klaudyna dlatego ja wlasnie nie chc ialam takiej dostawki bo ja jak ide to sobie raczke od wozka wyciagam bo sie o hamulec obijam a co dopiero z dostawka ;(

Kitki ,Trix trzymam kciuki za wasze jutrzejsze cesarki :**&&&

No i za was reszte dziewczyn zsby dzidzie za,dlugo was nie meczyly teraz juz wsxystkie maja bezpieczny termin ;)) ile was wgl zostalo :)

Kunoichi przy pierwszym porodzie od pierwszych skurczy to skurczy partych minęło 10 godzin. Zanim pojechałam do szpitala, ponownie przepakowałam torbę, wykąpałam się i miałam mnóstwo czasu na wynudzenie się w domu. Do szpitala pojechałam jak miałam skurcze co 4 -5 minut czyli po 5 godzinach skurczy. Myślę, że spokojnie zdążysz dojechać do szpitala oddalonego o 60 km jak tylko się coś zacznie dziać

reklama
Mikulinka dziękuję: )
W nocy przekrecalam się z boku na bok i śniło mi się,ze urodziłam synka zamiast córki oraz, ze ze szpitala mnie od razu wypisali i zglaszalam się tylko na zmianę opatrunku i kroplowki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry