Cześ dziewczyny. Przez cały weekend nie miałam dostępu do internetu, dlatego odzywam się dopiero dzisiaj.
tusia, milka<3, marzenka2015, renia1321, Martita29, Agga 30 - serdecznie dziękuję Wam za pamięć i tak śliczne życzenia z okazji mojej szóstej roczny ślubu. Jesteście kochane :-)
Jeesie - ja również praktycznie nie mam żadnych objawów ciąży, no może poza powiększonymi i wrażliwymi piersiami.
Ja również jestem pod stałą opieką endykronologa. Moje TSH obecnie wynosi 2,0. Lekarz zwiększył mi dawkę Euthyrox na 75.
Motyl89 - jak na okres ciąży Twoje TSH jest zdecydowanie za wysokie. Podana granica normy dotyczy kobiet nie będących w ciąży. Koniecznie zapisz się do endykronologa.
Lunka29 - nie przejmuj się reakcją rodziców Twojego chłopaka. To są ludzie starej daty i tyle. Potraktowali Was jak za przeproszeniem gówniarzy. Macie po 29 lat i zdecydowanie jest to najwyższa pora na potomstwo, niezależnie od Waszego stanu cywilnego :-)
Jeżeli chodzi o remonty, to my z mężem planujemy zaraz po nowym roku remont kuchni. Co prawda mamy kuchnię zrobioną na zamówienie, ale jest ona po pierwszych właścicielach mieszkania (mieszkanie kupiliśmy z rynku wtórnego 7 lat temu) i nie podoba się nam bo jest ciemna (granatowa), a my chcemy jasną - białą :-) W każdym roku coś poprawialiśmy, odświeżaliśmy w mieszkaniu, i teraz zostało nam najgorsze - kuchnia.