reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Martita najwazniejsze ze dzidzia prawidlowo sie rozwija, super :)

A dziewczyny ostatnio pisalyscie o kosmetykach nie wiem czy w Pl tez to tak funkcjonuje ale zapisalam sie do klubu hipp po probki i dzis dostalam kupon ze za 2e moge kupic hipp mama sanft maslo lub oliwke- normalnie 10e, nie lubie oliwek wiec chetnie wezme to maselko, opinie ma dobre i brzmi obiecujaco :) A wczoraj tez kupilam ten cud natury dobry na wszystko- olej kokosowy, bardziej z mysla o wlosach ale dodalam i sobie i synkowi tez do kapieli mial troche ramionka przesuszone i od razu lepsze po takiej kapieli :)

Renia dzięki za info, właśnie sie zarejestrowalam do tego klubu Hipp :) a zapisalas sie po darmowe probki od Emma's Diary? ja juz tak :)

Martita gratuluję wizyty! :) ale juz masz dużą dzidzie, moja to polowa Twojej! :D szkoda tylko, ze ten lekarz to mruk i ten monitor Ci nie obrócił.

ja dzis powiedziałam w pracy 2 przyjaciołom wiec w sumie wiedza 4 osoby plus nasze rodziny :)
a wczoraj przyszlo mi zaproszenie na usg na 8 pazdziernika, normalne usg plus usg genetyczne.

milka ja w De mieszkam tu nie ma chyba takiego sklepu :) Ale porejestrowałam się na wszystkie co mi tam w oko wpadło pampers, humana, nestle... i wam też polecam dziewczyny, w Pl też wysyłają tylko nie wiem czy wszędzie to samo :)

Ja rejestrowałam się w poprzedniej ciąży, ale szału nie było z tym co przysyłali - jakiś miś, łyżeczka plastikowa i jakiś informator dla młodej mamy.

Dobrze kobitki, ze jeszcze płci nie znacie, bo już pewnie na zakupy byście ruszyły:-D

Martita29 gratuluję pomyślnego USG. Dzidzio ma już 6 cm! To naprawdę dużo, ja jeszcze niedawno się zachwycałam że moje maleństwo ma już 2,5 cm, a tu 6 cm, super :-)

Ja też na pierwszym USG miałam nieprzyjemnego lekarza, który mało co mi pokazał i mało co powiedział, sama musiałam się dopytywać o szczegóły. Na drugim USG miałam super lekarza, a teraz, na USG prenatalne szykuje mi się znowu ten, co z pierwszego USG, bo do tamtego nie da się dostać :wściekła/y:

reklama
Beata a masz jakiegos lekaraza godnego polecenia co robi dobrze usg? Bo ja za miesiac bede chciala zrobic dodatkowe usg poza pakietem wiec w sumie obojetnie gdzie pojde a nie chce juz do takiego mruka ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry