klaudynaaa
Fanka BB :)
Marzenka zazdroszczę ci tej energii u mnie bez zmian...ja postaram się dzisiaj wstawić zdjęcie swojego brzuszka
Etka mi na usg powiedziała tylko ginekolog, że serduszko prawidło pracuje nie mówiła ilości uderzeń
Milady ja lubię przeszukiwać lumpki
a nie możesz dalej być na L4 jak się kiepsko czujesz ?
Beata o matko! Zajadła bym sobie taką pastę
Mada ja też czuję się kiepsko, brak mi sił, wymiotuję a jak dajesz radę z opieką nad synkiem? Moja córeczka to wulkan energii, wszędzie jej pełno i muszę jakoś dawać radę z tymi mdłościami i zmęczeniem, jest ciężko no ale kiedyś przejdzie
Sylwia wiem co czujesz, też chciałam popracować ale nie mogę przez te krwawienia itd a teraz też te wymioty i osłabienie są dni, że po prostu umieram a są dni, że jest w miare
dzisiaj się trochę wyspałam, teraz mi jakoś niedobrze i słabo
a muszę dzisiaj kilka rzeczy pozałatwiać i chciałam iść na zakupy tylko czy będę mieć na to siły...
Etka mi na usg powiedziała tylko ginekolog, że serduszko prawidło pracuje nie mówiła ilości uderzeń
Milady ja lubię przeszukiwać lumpki
a nie możesz dalej być na L4 jak się kiepsko czujesz ? Beata o matko! Zajadła bym sobie taką pastę
Mada ja też czuję się kiepsko, brak mi sił, wymiotuję a jak dajesz radę z opieką nad synkiem? Moja córeczka to wulkan energii, wszędzie jej pełno i muszę jakoś dawać radę z tymi mdłościami i zmęczeniem, jest ciężko no ale kiedyś przejdzie

Sylwia wiem co czujesz, też chciałam popracować ale nie mogę przez te krwawienia itd a teraz też te wymioty i osłabienie są dni, że po prostu umieram a są dni, że jest w miare
dzisiaj się trochę wyspałam, teraz mi jakoś niedobrze i słabo
a muszę dzisiaj kilka rzeczy pozałatwiać i chciałam iść na zakupy tylko czy będę mieć na to siły...
pan po ślubie nic takiego nie robi a może tak samo nie być ojcem jak konkubent. (W USC można załatwić pierwszą część jeszcze przed narodzinami i wówczas może po akt urodzenia jechać tylko tatuś, czyli tak jak w przypadku męża)