reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
A to od glowy do pupy 9 cm ? Fajnie juz takie duze babelki :). Ja to sie dziwnie czuje bo dzidzia kopie a mi tylko troszke brzuch urosl ,w obu ciazach to mialam juz duzy brzuszek a teraz ;0 musze wkoncu dodac zdjecia tylko nie wiem jak to zrobic z telefonu. Marzenka ja bym mogla u cb mieszkac ale bym gruba byla ;))

Nie wiem bo nie pytałam a on mi nie powiedział :D Dopiero jak u was czytam że macie do pupy podane to sobie myślę że mi to może podał z nogami- nie wiem naprawdę :-D Powiedział że mierzy 8 ileś tam prawie 9cm i tak zapamiętałam że prawie 9 :happy:

edit: widze teraz w książeczce bo mi pielęgniarka wpisywała że długość FS ma 8.97cm a SSL 6,82 cm i to SSL to długość od czubka głowy do pupy ;)

Ostatnia edycja:
Iwok tak tu jest, dzieje się dużo i dużo nas tu jest, nalepiej wchodzić na bieżąco ale i tak ja zawsze wchodzę w moją ostatnia aktywność, wtedy mnie przekierowuje do mojego ostatniego postu i czytam wszystko co było po aż do najnowszego wpisu i wtedy każdej mogę odpisać i wiem co i jak :-)
Renia super, że wszystko ok z bąblem :-)

hej kochane, byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam sobie 3 bluzki udało mi się na wyprzedaży, takie dłuższe żeby brzuszek zakrywały i zainwestowałam w spodnie ciążowe z h&m myślałam, że nie będę kupować bo są dość drogie i że będę chodzić w legginsach ale w internecie nie mogłam poszukać fajnych spodni ciążowych a legginsy sobie kupiłam jedne i mi w nich nie wygodnie a to przymierzyłam i leżą idealne, gumka nie ciśnie i nie drażni w brzuch watro wydać kaskę i czuć się dobrze i wygodnie a i pewnie całą ciąże w nich przechodzą, zadowolona jestem z zakupów, teraz lecę coś zjeść i zmyć farbę bo sobie nałożyłam pierwszy raz po kilku tygodniach, czekałam do skończonego 12 tc i kupiłam farbę bez amoniaku chociaż troszkę mniejsze zło, ale już musiałam bo wyglądałam strasznie z odrostem, oby to nie szkodziło bąblowi...

Klaudynka ja chyba jutro pojadę do h&m uwielbiam ich ubrania..a kolekcja dla dzieci jest poprostu cudna..czekam z zakupami i napewno zaopatrze sie dla bobo w h&m :)ja miałam spodni nie kupować ale chyba tez jakies kupie z kieszenią na brzuszek....wczoraj technik która robiła mi usg powiedziała żebym nie nosiła legginsów bo uciskają podbrzusze a dzidzia jest teraz bardzo nisko...albo mniej ściskające legginsy musze kupić..

Ostatnia edycja:
Bluelovi ja uwielbiam gotować ale dla rodziny ..sama jakos nie mam ochoty na gotowane ...teraz bardzo lubię chleb razowy z humusem , albo serem i pomidorem..szynka tez może być :)..moje dzieci musza codziennie zjeść obiad i nie ma mowy zeby nie było czegoś ugotowanego..wtedy do samego pójścia spać czekają i pytają o obiad:) codziennie musza mieć zupę a potem cos na 2danie...sa szczupłej budowy ale jedzą za 2 :))))całe szczęście ze wybredne nie sa ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Martita , no właśnie sprawdziłam w internetowym sklepie i ceny porażające ubrań ciążowych jak dla mnie...:(ale styl fajny :) może zaczekam i kupie cos jak już naprawdę będę potrzebować...bluzki i tuniki większe prYdadza sie na okres po porodzie ale spodnie ciążowe to na okres ciąży raczej tylko:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry