Iwok tak tu jest, dzieje się dużo i dużo nas tu jest, nalepiej wchodzić na bieżąco ale i tak ja zawsze wchodzę w moją ostatnia aktywność, wtedy mnie przekierowuje do mojego ostatniego postu i czytam wszystko co było po aż do najnowszego wpisu i wtedy każdej mogę odpisać i wiem co i jak :-)
Renia super, że wszystko ok z bąblem :-)
hej kochane, byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam sobie 3 bluzki udało mi się na wyprzedaży, takie dłuższe żeby brzuszek zakrywały i zainwestowałam w spodnie ciążowe z h&m myślałam, że nie będę kupować bo są dość drogie i że będę chodzić w legginsach ale w internecie nie mogłam poszukać fajnych spodni ciążowych a legginsy sobie kupiłam jedne i mi w nich nie wygodnie a to przymierzyłam i leżą idealne, gumka nie ciśnie i nie drażni w brzuch watro wydać kaskę i czuć się dobrze i wygodnie a i pewnie całą ciąże w nich przechodzą, zadowolona jestem z zakupów, teraz lecę coś zjeść i zmyć farbę bo sobie nałożyłam pierwszy raz po kilku tygodniach, czekałam do skończonego 12 tc i kupiłam farbę bez amoniaku chociaż troszkę mniejsze zło, ale już musiałam bo wyglądałam strasznie z odrostem, oby to nie szkodziło bąblowi...