Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mam podane na kazdej wizycie liczbę uderzeń serduszka. Słyszałam o tym, że jeżeli w poczatku ciąża serduszko szybciej bije ( w górnej granicy normy) to na dziewczynkę a jak wolniej to chłopiec. Ja to traktuję z przymrużeniem oka... To tak jak z ph moczu, że niby jak kwaśny to dziewczynka a zasadowy to chłopiec. Tyle, że ja zerknęłam do wyników z poprzednich ciąży i u mnie ph moczu zawsze 5, teraz też żeby było śmieszniej. Z jednej z takim ph ciąży mam syna a z drugiej córkę, więc u mnie to się nie sprawdza. Potem zerknę do papierów jak to było z tym biciem serduszka u syna i córki to dam znać.
P.S. Ja mam brzuchol jak w 8 m-cu ciąży z racji nagromadzonej w tym miejscu sporej ilości tłuszczyku (tycie brzuszne ) więc też nie jestem szczuplutka.
Renia wlasnie bylam na wizytowym gratuluje ale twoja dzidzia duza juz jaki ci termin z genetycznych wychodzi ?? Witam nowe mamy.. Marzenka tak samo uwarzam, to ze wszystkie przechodzimy ciaze na tym samym etapie jest pieknym wydazeniem
. Wiecie co nie chcem sie absolutnie chwalic ale czuje sie zaje**** dobrze
w 1 trymestrze umieralam a teraz cos pieknego
:-)
A porcje to też takie jak ja
Dobrze że mają apetyt, potrzebują energii.