reklama

Kwietniowe mamy 2016

Hej, ja mam prawie wszystkie ciuchy ciążowe z hm. Uwielbiam je. Kosztują sporo ale ja jestem z tych okraglejszych wiec po ciąży tez w nich chodzę :-) co do ciuszków noworodkowych to wolę kupić używane, a tu w UK można za grosze dostać nowe albo raz założone a tak naprawdę to maluszki tak szybko rosną ze bym zbankrutowala. Jedynie co muszą być nowe dla dziecka to buty i bielizna. Wiadomo że im starsze tym ciężej kupić coś w dobrym stanie wiec korzystam puki moge.
Od kilku dni czuje się o niebo lepiej, apetyt po mału wraca i siły witalne tez.
Witam nowe mamusie :-)

reklama
Hej hej :)

Tymoteusz witam i gratulacje :)

Lunka sciskam mocno && szkoda ze rodzice tak zareagowali :/

Klaczek mnie tez głowa boli wiecznie :/ to chyba jakieś fatum

Agga 30 ja mam w plamach kupno dostawki do wozka takiej ba kolkach . Tylko ze i nas będzie 3 lata różnicy

Marzenka super sie na pewno patrzalo na to usg, oby się troszke dzieciatko uspokoilo z tymi koziolkami pod koniec ciąży :D

Milka gratulacje wyboru domu! Przez remont przynajmniej Ci szybko czas zleci ;)

Iwok. Witam :)

Etka z tymi uderzenimi serca to pic na wodę moja cora miala liczbe przypisywana chlopcom ;)

Nie doczytam Was dzisiaj, Corcia mnie męczy ;) milego popoludnia :)

Dzwonilam do gina. Kazal podjechac po recepte na antybiotyk bo wysoka goraczka moze wywolac skurcze i...nawet nie chce tego pisac. Mam nakaz lezenia do czasu ustapienia objawow choroby.

Sluchajcie.
Dostalam duomox. Powiedzcie mi jak czesto i ile razy w ciagu dnia moge brac apap? Goraczke mam non stop z drobnymi godzinnymi przerwami. Jak tylko troche spadnie i sie wypoce to za godzine juz mnie trzesie od nowa

Hmm apap bierzesz? Wiem że paracetamol można w ciąży- 3 razy dziennie czyli tak co 6godz. Zdrowiejcie dziewczyny, wiecie czasem lepiej antybiotyk i szybciej pozbyć się dziadostwa niż jakby miało dzidzi zaszkodzić...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny podczytuję Was z telefonu bo jestem na krótkim urlopie, ale jutro już wracam :) Witam nowe dziewczyny i gratuluję udanych wizyt. Renia super wieści :)

Do chorujących dziewczyn z gorączką, ja z Laurą w 12 tc przechodziłam bardzo ciężką grypę, przez kilka dni prawie nie widziałam na oczy przez wysoką gorączkę, zbijałam apapem co 6 godzin. Bałam się czy to maluchowi nie zaszkodzi, ale jak widać wszystko jest ok więc się tym nie martwcie.

Ja mam z H&M spodnie ciążowe które leżą idealnie, ale kosztowały 29 zł bo były przecenione, kupiłam tam też leginsy ciążowe bardzo wygodne z miejscem na brzuszek, też kosztowały ok 29 zł, chyba trafiłam na okazje cenowe :)

My też krew pępowinową będziemy bankować, warto skorzystać z opcji polecenia przez kogoś kto już bankuje bo jest zniżka 200 zł dla obu stron. Więc jak ktoś będzie zainteresowany to ja chętnie mogę którąś mamę polecić w PBKM wtedy wy macie rabat 200 zł i my też płacimy mniej przy kolejnej fakturze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry