Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Miladyyy ja nie chce Ciebie wprowadzić w błąd, tak sobie przypomniałam ze tak mowila moja gin jak mi opowiadała o tym badaniu ale pewnie trzeba to zweryfikować.
Wszędzie jest napisane tylko, że Pappa miedzy 10 a 14 t.c, ale nie ma wyraźnie, że w tym samym czasie co USG. Nie wiem, ta moja kazała zrobić teraz zrobię, a jak coś później okazę się, że mam robić 2 raz to ją własnoręcznie uduszę.
Dzisiaj mam ochotę poczytać watek z opowieściami z porodówek, ale boje się, że przeczytam coś traumatycznego i będę się później katować 7 miesięcy...
lunka rany, bardzo Ci wspolczuje takiej reakcji rodziców... masakra jakas... nie wyobrażam sobie jak mozna tak zareagować, przeciez nie jestescie nastolatkami... spróbuj sie nie stresować ich postawą, Twoje zdrowie jest ważniejsze niz ich uprzedzenia.
marzenka przyznam, ze próbowałam wkleic zdjęcie, ale nie radzę sobie, a ze musialabym resztę zdjęć zgrać na kompa to mi się nie chce
beata a jak się teraz czujesz?? wow, ja jeszcze nigdy nie zemdlalam zazdroszczę pasty jajecznej! chyba zrobię wieczorem
Czuje się już dobrze, ale fakt jest taki, że mam dzisiaj jeszcze mniej energii niż zazwyczaj.
Pasta jajeczna była przepyszna, za jednym razem zjadłam cały słoiczek, a miałam podzielić sobie na 2 razy Pojutrze chyba zrobię ponownie :-)
Hej Beata :-) a mnie właśnie energii zaczęło przybywać ;-) wczoraj miałam wolne i to pierwszy dzień od dawna kiedy nie gniłam w łóżku do 16:-)
W sobotę zaczyna mi się kolejny semestr na studiach i juz nie mogę się doczekać !
Są tu jeszcze inne mamusie studentki?
Hej,
Nie miałam czasu wcześniej więcej napisać a jestem po genetycznym Z dzidzią wszystko w porządku, pomiary na cacy i wszystko na swoim miejscu lekarz przypuszcza że to chłopiec ale jak daje 60% do 40% to ja się jeszcze może wstrzymam z nastawianiem marzenka ja już też mam zamiar malowanie w mieszkaniu urządzać
Zastanawiam się nad przechowywaniem komórek macierzystych z krwi pępowinowej, dziś mi zaproponował a koszty przechowywania nie wiem dlaczego są tu dużo niższe niż w Pl- tylko 6e miesięcznie.
Renia wlasnie bylam na wizytowym gratuluje ale twoja dzidzia duza juz jaki ci termin z genetycznych wychodzi ?? Witam nowe mamy. . Marzenka tak samo uwarzam, to ze wszystkie przechodzimy ciaze na tym samym etapie jest pieknym wydazeniem . Wiecie co nie chcem sie absolutnie chwalic ale czuje sie zaje**** dobrze w 1 trymestrze umieralam a teraz cos pieknego :-)
Renia ja napewno będę przechowywać krew pępowinowa i komórki macierzyste ...pobranie dość duzo kosztuje bo 2700$ ale rozkładają to na raty...to będzie nasze 3 dziecko i raczej ostatnie wiec teraz albo nigdy ...lekarz mi powiedział ze wystarczy od jednego dziecka pobrać na resztę rodzeństwa ewentualnie..taka polisa na życie
Bluelovi Haha ja to samo normalnie czuje sie niesamowicie i duzo gotuje bo jakos mam ochotę na gotowanie wczoraj gołąbki a dziś zupa brokułowa, kompot z truskawek i jabłek, placki ziemniaczane codziennie wymyślam obiady i sprawia mi to radość znacznie większa niz mc temu