reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kitki ja bylam na usg genetycznym w 11t6d wiec jak najbardziej ok lekarz Cie zapisal.
Moja endo mowi ze mogę od razu zwiekszyc Euthyrox chyba żeby pojawily się kołatania serca to wtedy stopniowo.

Klaudyna gratki :-)

Tymoteusz ja nie robiłam Pappa, chyba tylko Annika i Miladyy będą w stanie pomoc w tym temacie.

SzczesliwaAga ja tak jak Kitki pisze jednak bym się skonsultowala z ginekologiem, toxo jest bardzo niebezpieczne w ciąży i ważne jest szybkie wdrożenie leczenia w razie zachorowania.

reklama
Kiki ja przy takim tsh brała bym 75, co do pracy to trzymaj się i jak będziesz się źle czuć to idz na L4, nie możesz się przemęczać
Tymoteusz ja też nie pomogę niestety
SzczesliwaAga ja tez - kontakt z lekarzem

witam się kochane :-) u mnie nocka od nie pamiętam kiedy cała przespana, córeczka się nie obudziła szok:szok: właśnie skończyłam sprzątać i za godzinkę jadę na polowanie do lumpka :-D czuje się w sumie dobrze, ale spać mi się chce ;-)

Witam wszystkie mamusie , te nowe w szczególności :)

U mnie w domu szpital, Mały poszedł do przedszkola od 1.10 i od niedzieli ostre zapalenie oskrzeli, także ciężko się leczymy...humorek nie dopisuje i wszystko jest na nie. Mnie zaczyna pobolewać gardło więc obawiam się zarażenia...nie dobrze by było.

W czwartek USG.

Pozdrawiam :)

Witajcie mamusie :-) mam ogromną prośbę do mam które miały wykonywany test pappa jakie miałyście wartości wolnego beta i pappa i który to był tydzień ciąży pozdrowienia i udanego dnia

U mnie f- B-HCG 39,5
PAPP-A 2,58
Badanie robione w 12t3d

ale dopiero jutro mam wizytę u mojego gin. Wiec jutro dowiem sie czy to dobrze czy nie bo nie mam pojecia ? A jak u Ciebie ?

Obudziłam się dziś z katarem i bólem gardła, także łączę się w bólu z przeziębionymi mamusiami. Na razie piję herbatkę z miodem i cytryną, sok z czarnego bzu własnej roboty, na noc zamierzam wypić eliksir śmierdziela jak nazywa mój syn gorące mleko z miodem i wciśniętymi 2 ząbkami czosnku. Mam też tabletki prenatal grip care , ostatnio mi pomogły, to i może teraz dadzą radę...

Byliśmy z młodą na szczepieniu, standardowo zaniosła nam się. Nasza niby się póki co cieszy na dzidzi. Przytula i całuje mój brzuch oraz podzieliła mój piersi. Jedna to dzidzi cici a druga luli cici ale na pytanie kto zrobi siku do nocnika, mówi : dzidzi. Kto zrobił kupę w pampersa ? Dzidzi itp

reklama
Niestety nie, lekarz powiedział że to za wcześnie. Czekam więc cierpliwie na połówkowe USG żeby dowiedzieć się kto tam u mnie mieszka :-)
No właśnie, gdzie się podziała Marzenka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry