reklama

Kwietniowe mamy 2016

No niestety w internecie różni są ludzie więc jeśli mamy mieć bardziej prywatny wątek to też jestem za. Jest nas tu wiele a na ostatnich np 150 stronach przewijają się te same osoby więc nie ma sensu udostępniać wszystkiego komuś kto np na samym początku napisal raptem dwa bądź trzy wpisy

reklama
Ja czytam na bierzaco ale małomówna jestem ;) i nie mam weny by sie jakos udzielać. Tym bardziej ze będę pracować do końca roku i generalnie mam mało czasu na takie rzeczy.
Pamietam ze na wrzesniowkach 2012 tez był wątek zamknięty i okazał sie totalną klapą, za to po jakimś roku od urodzenia sie maluszków, powstała grupa na FB i do dzis piszemy po kilka-kilkadziesiąt postów dziennie a wiele dziewczyn i dzieci poznalo sie osobiście. W sumie widzę ze to przyjaźń na wiele lat :)
moze i z kwietniowkami 2016 tak kiedyś bedzie :)

no ja tez z tych mało czasowych, pracowac bede pewnie do porodu. ale jesli zdecydujecie o zamknietym to chętnie dołącze.
mam pytanie dla dziewczyn z uk, jak wygladalo wasze prenatalne usg? i czy macie moze wizyte na oddziale patologi ciąży, (antental clinic)? ja mam wizyte w pon i nie wiem czego sie spodziewac.
dzis odebralam swoj wynik TSH -2,1 jest super, szkoda ze nie mam wyniku ft4, ale tsh w normie i bardzo duzo spadło bo az z 3,4 :-)

Super pomysł z zamkniętym forum:)liczę na udział w prywatnych rozmowach ;)mogłybyśmy nawet zdjęcia swoje zamieścić...nie wiem jak wy ale ja ciekawa jestem jak wyglądacie mamusie moje Kolezanki internetowe :)

Ostatnia edycja:
Bluelovi ja się nie zdenerwowałam, tylko wypowiedziałam swoje zdanie. A trollem może okazać się każdy. Spróboać można, ja osobiście uażam że to trochę wcześnie na wątek zamknięty. Ale się dostosję.

Kasia P-P, kojarzę cię z wrześniówek 2012, podczytywałam was, bo początkowo miałam termin na wrzesien 2012, potem październik 2012 i tam już zostałam. Też mamy grupę na fb, bardzo jesteśmy zżyte, piszemy codziennie. Casem myślę, że to są moje koleżanki któe mieszkają gdzieś niedaleko. Niestety większość dzieczyn jest z drugiego końca Polski. Takie znajomości są super, szczególnie na dziewczyn które zostaną mamami po raz pierwszy. Dziewczyny są nieocenione jeżeli chodzi o porady i wsparcie.

reklama
Aniabuu, co do tsh to ja uważam że jest troszkę za wysoki. Już o tym kiedyś pisałyśmy. Mój gin i endo zakładają do 1.5. Ale podkreślam, że to wg nich, może twój ma inne zdanie. Wiadomo, co lekarz, to inna teoria. Ale dobrze że ci spadł. A jaką dawkę leku bierzesz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry