Co raz bardziej lubię być w ciąży

Wszyscy dookoła się cieszą, a po imprezie budzę się bez kaca;-)
Czytałam, że zaleca się głównie depilację maszynką, ale depilator i wosk też są dopuszczalne. Trzeba się jednak liczyć z większym niż wcześniej bólem podczas takiego zabiegu. No, ale moja wiedza na ten temat jest czysto teoretyczna, cieszę się więc że mamy doświadczoną osobę w gronie, na radach której bez obaw można się oprzeć:-) Tu ukłon w stronę Kasi P-P

Ja brzuch smaruję balsamem nivea, ale mam w planach kupić wspomniany przez Milkę Pflegeöl fur Mama.
RENIA zazdroszczę Ci takich pyszności. Ja mam pustkę w głowie, jeśli chodzi o pomysły kulinarne, a na gotowanie nie bardzo mam siłę. Dziś na obiad mamy zupę kalafiorową i pizzę

a na śniadanie była słodka bułka z białym serem i miodem.
KITKI w pełni Cię rozumiem, bo choć dziś jestem bardzo zadowolona z wczorajszego spotkania, to przed wyjściem wcale nie skakałam z radości, a że była to urodzinowa impreza mojego ukochanego nie wypadało zostać w domu. O ile w spodnie mieszczę się bez większego problemu, o tyle bluzki, które do tej pory były luźne, niestety, już takie nie są

Mnie też co jakiś czas pobolewa brzuch, dwa ostatnie dni miałam bóle w dole brzucha, ale myślę, że to przez rozciągającą się macicę.
W ogóle, jeśli chodzi o wczorajsze wyjście, to przez większość czasu było wszystko w porządku, ale pod koniec zaczęłam odczuwać bóle brzucha w pozycji siedzącej i musiałam nawet wyjść na kilkuminutowy spacer. I tak sobie myślę, że w pracy już bm nie wytrzymała 8 godzin siedzenia przed komputerem, chyba że w dresie i z dowolną ilością przerw
A zamknięte będzie całe forum, czy konkretne wątki? Jak to będzie wyglądało, jeśli chodzi o nowe osoby, które chciałyby dołączyć, albo te, co często czytają, a sporadycznie piszą? Albo z dziewczynami, które podczas wprowadzania zmian nie mają dostępu do internetu, są na urlopach itd?
Albo z naszą Tusią, która co jakiś czas wpada spytać o zdrowie, poratować jakąś radą i jednocześnie opowiedzieć, co u niej słychać? Choć podejrzewam, że w przypadku Tusi nie problemu z wciągnięciem na listę, bo każda ją dobrze kojarzy, ale należałoby się zastanowić nad tym, kto jeszcze nam zaginął w akcji, a mógłby być zainteresowany pozostaniem na forum.
Kogo ostatnio brakuje? Wywołujemy do tablicy