• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2016

alunia teraz sie przypilnuj zeby na swieta troche odpuscic. Ja bym nie dala rady sie oszczedzac w swieta.
slodkie jedz w pierwszej polowie, wiecej warzyw, suszone owoce, jogutry naturalne i duzo jablek. Lekarka moze za mocno cie potraktowala ale jej chodzilo o twoje, wasze dobro.

reklama
Karola ok, dzięki za podpowiedź, poszukam :)
ooo, kurde, ale miałaś nocke w szpitalu :( na Twoim miejscu pewnie tez bym zostala skoro siostra zalecila, ale kurcze mógł ktoś zaglądać do Ciebie :(

Ja tez zazdroszcze wam bo w angli wystarczy pare h i mozna isc do domu :) jesli wszystko ok :)

No trzeba sie pilnowac z waga bo leci niesamowicie :( u nas szczegolnie ciezko bo my w ciazy to chodzimy cala jesien zime wiec miesiace w ktorych apetyt dopisuje najbardziej i wigilia i wielkanoc na koncowce :)

Tak polecila i chciala dobrze bo przy niej chodzili bo byla po znieczuleniu i jeszcze jej sie trafila polska polozna na zmianie wiec byla rozpieszczana:-)
teraz urodze i wychodze. Kolezanka urodzila w nocy a o 7 byla juz w domu a po godzinie zapukala polozna sprawdzic czy wszystko ok:-)
Pieknie slonko swieci i lece na spacer z malym. Milego popoludnia :-)

rsz i jak po wizycie? :)
Ja dziewczyny zaraz po Nowym Roku zadzwonię do położnej się umówić i jej wypytam co zabrać. Raz że z Damianem sama byłam słabo przygotowana to teraz w innym kraju, ostatnio forum poczytałam i trochę zgłupiałam :) Piszą że tu w ogóle nikt nie chodzi w koszulach tylko w dzień normalnie w legginsach, dresach a na noc w piżamach. Hmmm? No w domu na co dzień to też wolę piżamę ale nie wiem jak to będzie po porodzie lepiej przecież "wietrzyć" :-D

reklama
Rzs - książkę czytałam i polecam z punktu widzenia psychologa ;)

Słyszałam że niektóre szpitale w Polsce też umożliwiają szybkie wyjście. Np Ujastek w Krakowie po 8h. Ale nie wiem jak to w praktyce wygląda bo nie znam nikogo kto skorzystał. ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry