reklama

Kwietniowe mamy 2016

alunia teraz sie przypilnuj zeby na swieta troche odpuscic. Ja bym nie dala rady sie oszczedzac w swieta.
slodkie jedz w pierwszej polowie, wiecej warzyw, suszone owoce, jogutry naturalne i duzo jablek. Lekarka moze za mocno cie potraktowala ale jej chodzilo o twoje, wasze dobro.

reklama
Karola ok, dzięki za podpowiedź, poszukam :)
ooo, kurde, ale miałaś nocke w szpitalu :( na Twoim miejscu pewnie tez bym zostala skoro siostra zalecila, ale kurcze mógł ktoś zaglądać do Ciebie :(

Ja tez zazdroszcze wam bo w angli wystarczy pare h i mozna isc do domu :) jesli wszystko ok :)

No trzeba sie pilnowac z waga bo leci niesamowicie :( u nas szczegolnie ciezko bo my w ciazy to chodzimy cala jesien zime wiec miesiace w ktorych apetyt dopisuje najbardziej i wigilia i wielkanoc na koncowce :)

Tak polecila i chciala dobrze bo przy niej chodzili bo byla po znieczuleniu i jeszcze jej sie trafila polska polozna na zmianie wiec byla rozpieszczana:-)
teraz urodze i wychodze. Kolezanka urodzila w nocy a o 7 byla juz w domu a po godzinie zapukala polozna sprawdzic czy wszystko ok:-)
Pieknie slonko swieci i lece na spacer z malym. Milego popoludnia :-)

rsz i jak po wizycie? :)
Ja dziewczyny zaraz po Nowym Roku zadzwonię do położnej się umówić i jej wypytam co zabrać. Raz że z Damianem sama byłam słabo przygotowana to teraz w innym kraju, ostatnio forum poczytałam i trochę zgłupiałam :) Piszą że tu w ogóle nikt nie chodzi w koszulach tylko w dzień normalnie w legginsach, dresach a na noc w piżamach. Hmmm? No w domu na co dzień to też wolę piżamę ale nie wiem jak to będzie po porodzie lepiej przecież "wietrzyć" :-D

reklama
Rzs - książkę czytałam i polecam z punktu widzenia psychologa ;)

Słyszałam że niektóre szpitale w Polsce też umożliwiają szybkie wyjście. Np Ujastek w Krakowie po 8h. Ale nie wiem jak to w praktyce wygląda bo nie znam nikogo kto skorzystał. ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry