reklama

Kwietniowe mamy 2016

Renia no mi tez sie mazy tak ze 2 tygodnie przed terminem ale no niewiem pewnie przenosze i 1 kwietnia bd kezec na wywolywaniu no ale zobaczymi ginka mowi ze 3 ciaza dzieci daja w kosc wojtek czasami nie chce sam po schodach wspolpracowac i musze go zatachac na drugie pietro no ale zobaczymy do kiedy szyjka wytrzyma :)

Beatka no super slodka ta wasza kicia :) koty lubia gdzies sie zaszyc :) najlepiej tak gdzie cisza spokuj i miekko :)

reklama
Rzs gratulacje :)

Mi ciąża się dluzyla na samym początku bo bardzo chciałam juz żeby był 12 tydzień inryzhko utraty mniejsze. A od 12 tygodnia to mi smignelo nie wiem kiedy. Zaczynam wpadać w stres ze się z czymś nie wyrobię i mam mętlik w głowie jak pomyślę con jeszcze do załatwienia. W kwestii niemowląt jestem zupełnie zielona, np. dopiero ostatnio dowiedziałam się co to kaftanik a co pajac :)

Co do czasu to mi w sumie tez szybciutko mija :) teraz juz odliczam czas do świąt a pozniej do sylwestra i czeka mnie zwolnienie, w koncu:)
Klaudyna mam taką ogromną nadzieję, że szybko zrzuce, ale jak teraz już zacznę się pilnować to później będzie znacznie łatwiej. Dzisiaj było ok. Byłam z wizytą u mamy i kusila mnie ciasteczkami ale wyjadlam jej tylko mandarynki ;) jak potrzebowałam przegryzki to jadłam kromkę chrupkiego pieczywka fit. Jutro z obiadkiem będzie gorzej nie wiemco wymyślić...
Beatka też mam kotkę i też nieraz się tak schowa ;)
Fenika ja tez nie znałam nazw tych wszystkich ubranek, ale gogle Mi pomógł ;)

Wczoraj bylam poznać tygodniową córeczkę koleżanki, takie maleństwo ma dopiero 2550 g i nie wiadomo.jak ją trzymać. Chciałabym żeby ten czas szybko płynął ale jak.popatrzylam ile jeszcze nie mam to boję się że się nie wyrobimy, ale ten remont mnie opóźnia :no: rusze od nowego roku i stopniowo będę wszystko kupować żeby z koncem lutego wszystko.mieć gotowe bo później i tak zawsze coś sie przypomni a pieniądze na pampersy bedzie trzeba zbierać :-D

Jakie plany na weekend u Was? My planujemy dzis ubrac choinkę.

Ja mogę rodzic po skończonym 38 Tc, nie obrażę sie. Ale najbardziej boje się przenoszenia, nie chciałaby wywoływania.

Lusinda nas tez jeszcze czeka remont wiec na razie kompletuje wszystko co mniejsze i co mogę gdzies schować. Z lozeczkiem poczekamy na czas po remoncie bo i tak teraz byśmy nie rozlozyli. Wózek to tak na koniec stycznia żeby się jeszcze zalapac na promocje.

Sobotnio
Kiedy ja was nadrobię ? Mi doby brakuje przy 2 ce. Teraz oboje chorzy .... K. zapalenie krtani .... młody w nocy kaszel suchy .... Do tego nie idzie się z K. Dogadać ... jak do ściany . Brak mi sił . Dobrze ze mąż wraca za kilka dni bo ja już nie mam siły krzyczeć i się denerwować ...
No to jeszcze wczoraj dowiedziałam ze potacona została na pasach szwagierki corka szła do szkoly rano ...

Hey! No i mam wyniki wyrazu, tak jak myślałam e-coli + paciorkowiec. Cóż zrobić, antybiotyki gwarantowane :-(
Ja też się nie rozpedzam z większymi zakupami bo czeka nas przeprowadzka, na szczęście dopiero w styczniu, wiec byłoby ciężko się spakować.

Rsz gratuluje córeczki;)
Mi jakoś pomału czas leci chyba przez to leżenie ;)

Martita my dzisiaj tez ubieramy choinkę i mam w planach dzisiaj zamówić wyprawkę dla maluszków ;)

Aniabuu po antybiotykach szybko przejdzie. Zdrówka :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry