reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Hej,
ja dziś ledwo żywa w pracy. Wieczorem dorwałam się do książki i tak mnie wciągnęła, że ani się obejrzałam a druga w nocy się zrobiła :szok: No i dziś oczy na zapałki, głowa boli, kawkę walnęłam, ale musiałam przed chwilą jeszcze apap zjeść, może za chwilę przejdzie. Jak wróce do domu, zaraz do łóżeczka na drzemkę :-)
Ja biorę prenatal duo, okienka mam czyste, na szczęście, następny raz planuje ,mycie na wiosnę jak już będzie można.
Dzieciaki teraz tak mało wolnego mają przy świetach w szkole. Jeszcze do wtorku do szkoły chodzą i potem już 4-go stycznia z powrotem. Myślałam że dłuższą przerwę im zrobią. No ale w lutym zaraz ferie, a ja L4 planuję wtedy.

A co to za dobra ksiazka,?

Widze, ze u Was swiateczne prace pelna para ;)
ja na wakacjach u rodzinki wiec chlopak szaleje sam... nawet nie chce wiedziec co tam jest ;( na szxzwscie okna umyte szybciej byly.. uffff

dzis dzien ogladania wozkow.. zakochalam sie w adamexie mianowicie pikowana barletta z eko skory albo pajero sport;)

wiosenka ja okien nie myję :) i tak się wkrótce przeprowadzam więc nie będę myć współlokatorom :P a na nowym domku to pomyję jak juz dojdę do siebie po porodzie albo mężul umyje.

klaczek fiolet to kolorek uniwersalny moim zdaniem :) pasuje i chłopcom i dziewczynkom :) i tak jak wiosenka pisala, tylko różowy chłopcom nie pasuje :)

Wiosenka mi mój mąż zabronił myć :P wogole nie pozwala mi rąk do góry podnosić. Ostatnio pralismy firanki to moim zadaniem było wstawienie pralki :) resztę zrobił sam oczywiście pod moim czujnym okiem :)

Karolina ja pierożki z trzy tygodnie temu zrobiłam. Ruskie, że szpinakiem i z kapusta i grzybami. Zamrożone nie wiem czy doczekają świat bo właśnie zjadłam kolejna porcję :P

Klaczek fiolet to bardzo ładny kolor. Pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki :)

Witaj fit mama :):):) gratuluję chłopca :)

Karolinka ..my mamy 12 okien i jedne ogromne dwuskrzydłowe drzwi-wyjście na taras ...kurde w ciąży jestem niech sa brudne :) co sie będę narazac dzidzia najważniejsza ;)....zeby ponownie nie pisać ze leniwa jestem i wole forum poczytać :) :)

uff... zakończona na dziś produkcja pierogów i pierników... pierogów wyszło mi około 130.... pierników nie liczyłam;p pierogi zamroziłam... chociaz ugotowałam kilka na obiad mąż wszystkie wciągnął....
co do okien to ja mam do umycia aż 3...i myłam je ostatnio... bardzo ostrożnie ale myłam....
PADAM!..Prezenty już mam wszystkie kupione, czekam tylko za 2-ma które mają przyjść...

łee ja mam w pokoju aż 2.. ale myłam je "na raty" w przerwach między programami :)

Na szczęście u mnie teściowa święta robi i NIC nie muszę:D

Prezenty to masakra teraz.. Kasiuty nie ma a osób do obdarowania coraz więcej.. ale stwierdziłam, że jak jest rodzina paro osobowa to zrobię im własnoręcznie coś do domu.. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry