Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rsz no co ty nie martw sie, taka masz budowę no i to twoje pierwsze dziecko to brzuszek rośnie powoli ja bym się tam też cieszyła
Mi też się już chłodzi bezalkoholowy szampan na jutro
rsz o rany, przepraszam Cię bardzo, ze Cię mogłam nastraszyć! ale nie martw się naprawde, mnie tu dziewczyny skutecznie przekonały, że nie ma o co. Ty jesteś z natury bardzo drobna i wręcz dziwne by było gdybyś miała spory brzuszek. a ja jestem raczej średniej budowy, nawet trochę okraglejszej i dlatego mnie dziwiło, ze brzuszek mam mały.. mam nadzieję, że juz się nie martwisz ja panikowalam tez dlatego bo moja położna ani mnie nie waży, ani brzuszka mi nie mierzy i przez to czuję, ze nie mam należytej opieki, takiej jaką wy macie w PL i nie miał kto solidnie, fachowo mi wytłumaczyć, ze wszystko jest ok.
Rsz jak lekarz ci nie mowi ze masz sie martwic o brzuszek I wiecej jesc to Ty sie wcale nie musisz martwic. W pierwszej ciazy kolezanki sie ze mnie smialy ze jak pojedza to wiekszy maja brzuch, a lekarz mowil ,ze mam tak trzymac!
Ja dziś po wizycie. Mały ma 1212 g, lekarz nie mógł stwierdzić czy łożysko nadal jest całkowicie nad szyjką macicy czy coś się uniosło. Szyjka zwarta ale trochę się skrociła