Bluelovi ja w córcią w ciąży wypiłam glukozę ze smakiem

teraz to ledwo dałam radę...
Martita super, że wszystko w porządku moja też juz na ostatniej wizycie była głową w dół :-)
MiLady oby ból szybko minął i na pewno można leczyć kanałowo a nawet trzeba bo chore zęby zagrażają też maleńswu
Renia też o tym myślę, najbliżej mam mamę więc pewnie do niej małą zawieziemy albo mąż po nią pojedzie żeby była u nas wszystko zależy jak acja będzie się rozwjać ;-) gorzej jak będzie w pracy to taxi będę musiała jechać

Wiosenka ja mam więcej na plusie i pewnie więcej w obwodzie, rozstępnu nie mam żadnego nigdzie nowego, mam z zeszłej ciąży na biuście tzn pod nim i dwa małe na brzuchu :-)
Rsz ja smaruję teraz Perfecta MAMA ty się nie martw o brzuszek tylko ciesz! Tak po prostu masz, jeszcze ci urośnie trochę, spokojnie :-)
Mada gratuluję
Annika super duży chłopczyk :-) co do wyników dieta i leki i wszystko się poprawi
kochane ja jutro jadę na badania żeby przed wizytą były, mam w poniedziałek, ja na sylwestra jade do rodziców żeby sama z córcią nie siedzieć bo mąż ma nockę , ale dzień spędzimy razem, jakoś nie czuję tego końca roku i świętować mi się nie chcę ;-)