reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Annika gratuluje ale duzy chlopczyk :))) wspolczuje cukrzycy ale jakos to ogarniesz jeszcze tylko 12 tyg. Do terminu nam zostalo. To twoja pierwsza ciaza cukrzycowa? Tez dzis robilam test i bd czekac na wyniki. A powiedz mi to sie jakos objawia ??

Bluelovi ja w córcią w ciąży wypiłam glukozę ze smakiem :-D teraz to ledwo dałam radę...
Martita super, że wszystko w porządku moja też juz na ostatniej wizycie była głową w dół :-)
MiLady oby ból szybko minął i na pewno można leczyć kanałowo a nawet trzeba bo chore zęby zagrażają też maleńswu
Renia też o tym myślę, najbliżej mam mamę więc pewnie do niej małą zawieziemy albo mąż po nią pojedzie żeby była u nas wszystko zależy jak acja będzie się rozwjać ;-) gorzej jak będzie w pracy to taxi będę musiała jechać :-D
Wiosenka ja mam więcej na plusie i pewnie więcej w obwodzie, rozstępnu nie mam żadnego nigdzie nowego, mam z zeszłej ciąży na biuście tzn pod nim i dwa małe na brzuchu :-)
Rsz ja smaruję teraz Perfecta MAMA ty się nie martw o brzuszek tylko ciesz! Tak po prostu masz, jeszcze ci urośnie trochę, spokojnie :-)
Mada gratuluję
Annika super duży chłopczyk :-) co do wyników dieta i leki i wszystko się poprawi :-D

kochane ja jutro jadę na badania żeby przed wizytą były, mam w poniedziałek, ja na sylwestra jade do rodziców żeby sama z córcią nie siedzieć bo mąż ma nockę , ale dzień spędzimy razem, jakoś nie czuję tego końca roku i świętować mi się nie chcę ;-)

Bluelovi tego koloru co najpierw chcieliśmy już nigdzie nie da rady kupic, zresztą on się nie za bardzo mezowi podobal. A ten kolor razem z corka wybierałam, ona ma teraz w glowie niebieski :) wiec dla siebie i dla siostry wybrala tez niebieskie foteliki :D

Pare dni mnie nie było a tu 60 nowych stron :/ nie do nadrobienia jestescie. Mam nadzieje ze u was wszystko ok, u nas super, wszystko ok. Ja juz 10 kg na plusie, lekarka mówi ze trochę przesadzilam :P no trudno, nic nie poradzę ze jestem taka głodna...

reklama
Ja tez się dziś ważyłam i teraz to tez juz mam +10 lol najgorsze ze w tym miesiącu mi 4 kg doszło ciekawe co mój gin powie no ale też trudno kazał mi się oszczędzać to teraz ma :P teraz musze się pilnować żeby tak po 2kg na msc przybierać najlepiej... Ale dziś czytałam ze największy przyrost jest w 2trym a w 3 juz mniej gwałtownie. Ja jakoś zaczynam 3 teraz tylko nie wiem dokładnie kiedy bo nie liczę :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry