• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ja uzywalam Olej ze slodkich migdalow firmy Profarm Lebork 100 ml za okolo 15 zl dwa lata temu. Polecam bo jest wydajny ladnie sie wchlania i nie jest tlusty. Kupowalam w sklepie zielarskim

Ale się uśmiałam z waszych snów :-D
U mnie na wysokości pępka 86cm i 8 kg na plusie w 24tc. Czyli moje kilogramy w brzuszek nie poszły, widać je na mnie całej:-p
Ja rozstępów nie mam z pierwszej ciąży... teraz też nic się nie pokazało, smaruję się rano i wieczorem kremami firmy Perfecta z serii dla ciezarnych biust i brzuszek kremem na rozstepy, a pośladki i uda kremem antycellulitowym. Odpowiada mi zapach i to, że szybko się wchłania. Nie lubię olejków...

Wczoraj chyba sie troszkę przemeczylam podczas sprzątania, bo jak wróciłam do domu to nie mogłam wstać z łóżka. Od ok 2 miesiecy mam takie bóle kłucie w dolnej części kręgosłupa promieniujace na nogę, ale wczoraj aż się poryczałam z bólu :hmm:
I jeszcze przeziebienie mnie zlapało, poleżę do wieczora w łóżku to może się lepiej poczuję, bo na 18tą do znajomych na imprezę sylwestrową. Córcia podekscytowana bo pierwszy raz z nami idzie na sylwestra:-D
Chociaż będę miała z kim wypić piccolo :-p

reklama
Annika go kiepsko ale juz wiesz jak sie z tym obchodzic to i latwiej ci pojdzie juz tak niewiele zostalo. A mialam pytac jak twoja mala z tym buntem udalo wam sie z pieluchami ??

Kasiunia zdrowka dla cb i wspolczuje bolu kregoslupa i wstaw brzuszek jak urosl :DDD

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry