reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ja uzywalam Olej ze slodkich migdalow firmy Profarm Lebork 100 ml za okolo 15 zl dwa lata temu. Polecam bo jest wydajny ladnie sie wchlania i nie jest tlusty. Kupowalam w sklepie zielarskim

Ale się uśmiałam z waszych snów :-D
U mnie na wysokości pępka 86cm i 8 kg na plusie w 24tc. Czyli moje kilogramy w brzuszek nie poszły, widać je na mnie całej:-p
Ja rozstępów nie mam z pierwszej ciąży... teraz też nic się nie pokazało, smaruję się rano i wieczorem kremami firmy Perfecta z serii dla ciezarnych biust i brzuszek kremem na rozstepy, a pośladki i uda kremem antycellulitowym. Odpowiada mi zapach i to, że szybko się wchłania. Nie lubię olejków...

Wczoraj chyba sie troszkę przemeczylam podczas sprzątania, bo jak wróciłam do domu to nie mogłam wstać z łóżka. Od ok 2 miesiecy mam takie bóle kłucie w dolnej części kręgosłupa promieniujace na nogę, ale wczoraj aż się poryczałam z bólu :hmm:
I jeszcze przeziebienie mnie zlapało, poleżę do wieczora w łóżku to może się lepiej poczuję, bo na 18tą do znajomych na imprezę sylwestrową. Córcia podekscytowana bo pierwszy raz z nami idzie na sylwestra:-D
Chociaż będę miała z kim wypić piccolo :-p

reklama
Annika go kiepsko ale juz wiesz jak sie z tym obchodzic to i latwiej ci pojdzie juz tak niewiele zostalo. A mialam pytac jak twoja mala z tym buntem udalo wam sie z pieluchami ??

Kasiunia zdrowka dla cb i wspolczuje bolu kregoslupa i wstaw brzuszek jak urosl :DDD

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry