Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ktory tc jak moge zapytac bo na tel nie widze linijek??Moja dziolcha waży 857 gdziękuję za kciuki i gratki !!!
Nie, to moja 2 ciąża cukrzycowa z 4. Miałam już taką 2lata temu. Była dietka, mierzenie poziomu cukru gleukometrem na czczo i godzinę po każdym posiłku a później wstrzykiwanie insuliny 4razy dziennie. Ogólnie dużo wyrzeczeń żywieniowych i dużo kłucia... Nic przyjemnego ale do przeżycia. W końcu czego się nie zrobi żeby maluch był zdrowy. Moja krzywa cukrowa to na czczo 93, po 1 godz. 204 a po 2godz. 125. W sumie zaważył ten wynik po godzinie. A i lekarz powiedział, że dobrze iż póki co przytyłam tylko 1kg od początku ciąży. Wagi też muszę pilnować.Annika gratuluje ale duzy chlopczyk)) wspolczuje cukrzycy ale jakos to ogarniesz jeszcze tylko 12 tyg. Do terminu nam zostalo. To twoja pierwsza ciaza cukrzycowa? Tez dzis robilam test i bd czekac na wyniki. A powiedz mi to sie jakos objawia ??