Tyska trzymaj się! dobrze, że Cię zatrzymali w szpitalu, lepiej dmuchać na zimne. i dobrze, ze wszystko w porządku, trzymam kciuki żebyś dzis wyszła
Infini ale glupie babsko, ona myślała ze Ty sobie do labu postać w kolejce przyszlas? :/ no jasne, przecież wcale nie musiałaś tam stać, ot takie miałaś dzisiaj widzimisię...
Beata ale sen!! znam dobrze ten strach zaraz po przebudzeniu, eh hormony dają znać o sobie i glupie sny zsyłają...
majka ale super zakupy Cię dziś czekają!

a kolor to wooooow - wybór mazz olbrzymi, ja nad tym tematem od kilku miesięcy się biedzę

no ale dla dziewczynki to może miętowy, brzoskwiniowy, pudrowy róż z szarym? ogólnie pastele.. może jedna ściana kolorowa, a reszta biała? ja np wybrałam tapetę na jedną ścianę, od łóżeczka, a reszta będzie biala
kasiunia gratuluję córci!

do tej pory nie wiedzieliscie co będzie?
ania ja tez nie umiem się wepchnąc do kolejki, nie jestes sama

a nieraz sobie myślę, "dobra, to teraz... no to teraz... teraz!" ale nie umiem jednak
Lusinda moze dlatego ze tam uciskala.. mnie tez ostatnio dołem bolało gdy położna serduszka sluchala i tak przyciskala więc pewnie to to.. nie martw sie, zaraz przejdzie.
bluelovi wow, Ty juz pierzesz wszystko!!! naprawdę jesteś dla mnie motywacją!

ja jeszcze planuję na zakupy się wybrać
Aluniawdz kulig!!! matko, ale Ci zazdroszczę!!

super sprawa!!
co do planów na dzisiaj to ja mam wolne dzis i jutro więc leniuchowanie się zapowiada. juz byłam na zakupach z mężem, on pognal do nowego domku pracowac, ja idę się kąpać, potem obiadek ogarnę, i jakieś zakupy online zrobię dla małego