Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziwni ci Niemcy są czasami.
teraz się smieje ale rano to mu jazde zrobiłam ze się dziwie ze się w ogole do mnie odzywa. Wstalismy a tam snieg,wiec maz mowi ze zawiezie corke na busa a ja zebym urząd odpuscila i pojechala w przyszłym tyg. bo slisko itd. a ja ze nie ma mowy musze dziś i koniec. Oczywiście miałam w nosie ten urząd ale zaplanowałam sobie oglądanie wozków o czym maz nie wiedział
W końcu biedak ustapil i mowi ok to cie zawiozę do urzędu po drodze a później wracaj do domu od razu najlepiej taksą a ja się uparłam ze ma mi auto dac
no i się zaczelo ze jestem wariatką ze slisko ze sam powoli będzie jechał ze mało mi było jednej stłuczki itd. Wiec stwierdziłam ze robi ze mnie niepełnosprawna umysłowo i ze ja mu pokaze i chce auto i koniec. Skonczylo się na tym ze mi wykrzyczał ze jestem nieodpowiedzialna ze nie dbam o siebie i o syna i ze jeszcze do tego osierocę córkę jak będę takie cyrki odstawiać i ze albo się z nim zabieram autem i mnie podwiezie albo mnie w domu zamknie to może przemysle swoje zachowanie
oczywiście nawrzeszczałam się na niego ze jest terrorystą, tyranem itd. i ze powinien dziekowac bogu ze na mnie trafil bo drugiej takiej co z nim wytrzyma nie znajdzie
po czym wyszliśmy w końcu. po drodze jak zobaczyłam ile sniegu i jak się auta slizgaja to już zamilkłam i dziękowałam ze nie kazał mi wsiasc i prowadzic bo pewnie wyladowałabym na pierwszym krawężniku. Całą droge już nic nie gadałam, pod urzędem mnie wysadzil i rzucił tylko zebym uważała na siebie i mam dac znac jak dojde do domu. W urzędzie pustki bo nikt o zdrowych zmysłach w sniezyce nie wybiera się do urzędu
załatwiłam w 5 min co chciałam i poszłam na sklepy. Wózki pooglądałam i się bardzo ciesze bo okazało się ze te riko maja wielki stelaż a do tego nie da się go złozyc nie wypinajac spacerówki, z tym x landerem jest lepiej ale ze teraz wyprzedaże a od lutego niby nowa kolekcja i już wiadomo ze spacerówka będzie drozsza o 250 a gondola o 150 a konstrukcja taka sama
kolo hurtowni z wozkami wielki lumpex wiec pomyslalam ze wejde a co mi tam. Słuchajcie pierwszy raz cos kupiłam, cos wynalazłam bo tak to zawsze nie umiem nic znalesc. Zadowolona wrocilam niedawno do domu i teraz kombinuje jakby to zrobić żeby przekonać meza zebysmy zamówili ten wozek już teraz natychmiast