Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Drobi czyli wszystko się wyjaśniło z waga tak myślałam, ze lekarz musial zle pomierzyc.
Tez nie planuje wracać do obecnej pracy, w ogóle to chciałabym poszukać nowej na pól etatu tylko ale jak bedzie to czas pokaze.
bluelovi Twój synek to slodziak a Ty jutro na usg?
Właśnie podejrzałam marcóweczki i widzę, że one mają ju całe wyprawki gotowe lącznie z sab simplex na kolki.... no to teraz zaczynam panikować, że nic nie mam, od pn zakupy pełną parą
Dzieki dziewczyny maly wlasnie zasypia a ja sie tak umeczylam ze leze jak kwoka nogi spuchniete i dzis wstaje juz tylko na siku ufff
Drobi temu lekarzowi wstyd powinno byc ze wtedy nie zorientowal sie ze waga wyszla o wiele za duza ;/ dobrze ze sie wyjasnilo
Martita omalo co nie zapomniakam przez malego urodziny i dzien babci ze jutro usg ostatnie wiec musze oczy nacieszyc ide z mezem i corka bo ma do pracy na 14 dopiero
No marcowki są miesiąc przed nami, ja też za miesiąc zamierzam byc gotowa czekam na kuriera z dwiema paczkami, a zaraz po wypłacie ruszam do drogerii i apteki po ostatnie braki. wanienke i przewijak juz mam upatrzone więc jest ok a tak to tylko jeszcze z listy wyprawkowej to karuzela na lozeczko i jakis lezaczek brakuje ale to kogoś poprosze zeby kupil jak będą się pytac co potrzebujemy
Co robi matka w 7 mcu ciaży jak spać o 4 nie może? Układa półki w szafie... a teraz zdycham nie przytomna próbując zamknąć oko na chociaż 10 minut- no ale nic z tego :/ nie chce mi się spać, ach te hormony