reklama

Kwietniowe mamy 2016

Cześć :) ja wczoraj do 22 na dniach babci byłam.... jak wróciłam to padłam raz dwa trzy..... Dzisiaj muszę posprzątać, bo zarówno jak i dziś i jutro mam zjazd a jutro jeszcze idę na imieniny.....Jakie plany na dziś?
Powiedzcie mi , ile szt. kupujecie majtek poporodowych i jakiej firmy ? Bo słyszałam ,że są jakieś dwa rodzaje i lepsze i gorsze ale nie znam firm... i konkretów

reklama
mam dzis usg 4d o 15!!! :D :D już nie mogę się doczekać jak zobaczę mojego maluszka!! :D <3 od rana to pierwsza myśl jak się obudziłam :)

ja też czasem zerkam na zakupowy wątek marcowek, też są dla mnie motywacją, wczoraj zamówilam krople na kolki dzięki nim i podklady do przewijania.

Ojej bidulki spać nie możecie :( ja dzisiaj w noc spałam w miarę dobrze, tylko duszno mi było, więc otworzyłam okno - o czym zapomniałam rano :) Rano mąż mówi z uśmiechem - kochanie uważaj bo jest zimno, okno było otwarte i całe mieszkanie wychłodzone, a ja zdziwiona kto otworzył okno :D

Słyszałam , od kuzynek męża, które rodziły tam gdzie ja będę... że trzeba mieć cały czas majtki poporodowe bo wyzywają jak się założy potem swoje...

Rsz są lepsze i gorsze. Sa takie siateczkowe przewiewne które nawet wyprać można ewentualnie a są jeszcze takie jednorazowki beznadziejne które mogą poodparzac w ogóle nie przewiewne jakieś takie workowe to kup te z siateczki.

Rsz tak jak Renia pisze lepsze są takie przewiewne siateczkowe. Ja mam z firmy Cariwell. Można je uprac i są bardzo elastyczne. Po pierwszym porodzie miałam z Babyono chyba ale one strasznie wpijaly mi się w ranę po cc i w ogóle nie były przewiewne. Ja cały pobyt w szpitalu w nich chodziłam i potem w domu jeszcze z dwa dni żeby było przewiewne.

Dzien dobry :)

Dziewczyny powodzenia na usg :)

Ja po porodzie mialam takie jednorazowe siateczkowe, bardzo przewiewne ale przy kazdej zmianie podpachy sie rwaly wiec kupilam takie zwykle bawelniane. Teraz mam jednorazowe z innej firmy i zobaczymy jak sobie poradza.

Dziewczyny wy tak piszecie co juz kupilyscie a mi wstyd sie przyznac, ze jeszcze nic nie kupilam oprocz kosmetykow dla malucha. Ciuszki i lozeczko mam ale z reszta leze. Chyba nieswiadomie odkladam wyprawke zeby odwlec mysl o porodzie hehe

Ja ze spaniem mam koszmar, nie wysypiam sie wcale :(
Dzis w nocy rozmyslalam o wakacjach zamiast spac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry