reklama

Kwietniowe mamy 2016

Mikulinka chciałabym utrzymać rytm zasypiania o 20, nawet kosztem wstawania wcześnie rano. Potrzebne mi to trochę wolnego wieczorem dla mnie i dla męża. A jak drugie się pojawi to i tak przez pierwszy okres będzie sajgon :)

Martita rozumiem Cię doskonale, nie ma to jak swoje łóżeczko :)
Schauma to może faktycznie o 7 pobudka I tak ja zmecz żeby padła o 14 I te 2 godziny pospala . (moj juz spi padl o 21)

reklama
dziewczyny właśnie wróciłam ze szpitala :(
mężu pojechał na nocke do pracy, a ja zaraz dzwonię o wyniki krwi bo nie mogliśmy czekac w szpitalu ze względu na jego pracę :(

Milka co jest??

Schauma moj wstaje o 7 rano inkiefys chodzil na drzemki o 11 lub dwunastej na dwie h i o 19 znow luli a teraz sie rozbestwil wstaje o 7 na drzemke idzie najwczesniej o 14 ,jeslu jest po 15 to juz mu nie Daje zasnac ale okropny jest i pada przed 19 moze sie to troche wyreguluje nobzibaczymy dzis zasnal dopiero o 21.30 ;/ bo mial drzemke od 14 do 15.40

juz jestem. dzwoniłam o te wyniki i tak jak myślałam... :( jeszcze mi robią próby wątrobowe i na te wyniki czeka się dłużej, ale wstępne badania są nieprawidłowe i podejrzewają cholestazę... :( w poniedziałek umowili mnie do doktora w szpitalu, który ma mnie zapoznać ze wszystkim :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry