Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Eh nie dogodzisz, jak dojdzie drugie to dopiero będą hity 
U mnie z ruchami różnie, zawsze rano i wieczorem, a w dzień to przeważnie po jedzeniu i jak chwilę przysiądę żeby odpocząć. Jak jestem w ruchu to rzadko kiedy go czuję.
Co do seksu to my próbowaliśmy 6 tygodni po porodzie, trochę bolało, ale jak zaczęłam używać żelu nawilżającego to okazało się, że jest lepiej niż przed porodem
Od kilku dni walczę z drzemkami córki, do tej pory chodziła spać o 20 i wstawała 7-8, potem była drzemka ok 12-13 jakieś 2 h. Teraz od kilku dni nie daje się położyć na tą drzemkę wcześniej niż o 16 (wtedy pada jak mucha), ale potem wiadomo nie chce spać wieczorem. I teraz nie wiem co robić bo na pewno nie da rady wytrzymać bez drzemki cały dzień ( o tej 16 pada sama), ale wcześniej też nie chce dać się położyć. Nie uśmiecha mi się kładzenie jej o 22 bo też chciałabym w końcu kiedyś odpocząć. Ehh muszę coś pokombinować, może rano ją wcześniej budzić, ale wstawanie o 6 ja Klaudynka też mi do końca nie pasujeEh nie dogodzisz, jak dojdzie drugie to dopiero będą hity
![]()