Lusinda moim zdaniem nie przeoczysz twardnien brzucha to mocno czuć. Mi też się wtedy ciężko oddycha
Rsz to teraz lez i odpoczywaj i będziesz musiała zwolnić...a co ci powiedzieli ze masz leżeć czy że masz się oszczędzać?
Marzenka masakra!! Co za babsztyl!
Dorbi tamponow nie można, alaaa;-) !!zresztą nie była byś w stanie uch używać po porodzie tam jest wszystko obolałe, rana po nacieciu, tylko podkłady na początek muszą być bo są grubsze i inaczej zrobione, specjalnie na ten czas, tylko one wytrzymają ;-) na początku jest w nich wygodniej (z tymi matkami specjalnymi też jest wygodniej nosić podkład )podkłady w szpitalach trzeba używać, często tego wymagają, później w domu możesz już normalne podpaski używać, ja wszystko zacznie się uspokajac,ja tak zrobiłam.
Marzenka po 6 tyg jest wizyta u ginekologa kontrolna po porodzie i on powie czy już można zacząć czy nie
Dobrze ze o położnej któraś z was napisała muszę w końcu iść zmienić, ja od rana porządki teraz odpoczywam, jest u mnie siostrzenica szaleją z małą ale obecnie śpią, po obiedzie zabieramy ja na łyżwy z mężem :-) takie plany na dziś :-)
Co do kg ja już się boję wejść na wagę w pon na wizycie po 4 tyg :-(