Ja zmian nie zauważyłam z ruchami, może tyle ze go już tak bardzo w poprzek nie czuje wiec może się przestawił juz

Czasami hak sie wypnie mam wrażenie ze mi zaraz skórę rozerwie i wylezie

Też sobie upodobał prawa strone. U nas takie pory raczej unormowane zawsze się rusza kiedy jem - chyba zajada ze mną

A potem sobie drzemkę ucina i tez zawsze wieczorem dużo, wtedy się u nas najwięcej dzieje bo siedzimy całą rodziną to tez się angażuje

W nocy chyba śpi ładnie a przynajmniej mnie ruchy nie budzą
Co do drzemek Damian do tej pory śpi z godzinke w południe ok 15, wcześniej usypial 20-21 w sumie w te wakacje tak zaczął o 22 chodzić spać ale dobrze niech sobie śpi jak najdłużej przez dzień jest chwila spokoju a wieczorem ma czas z tata inaczej by się chyba w ogole nie widzieli z resztą jak ja go przez dzień nie poloze to wyje od 17 a potem padnie 19-20 i nie ze do rana będzie spał tylko wstanie wyspany 22-23

No i u nas niby czas jest ten sam ale jest trochę inaczej teraz do 8 rano jest ciemno jak w nocy, a w wakacje jaśniutko do 23 i my wtedy do 21 na placu zabaw siedzimy zwłaszcza jak wcześniej jest gorąco i nie da się wyjsc... Dlatego mi tak odpowiada teraz ale jak był młodszy to tez wolałam mu raczej jakąś drzemkę ominąć ale żeby poszedł spać wczesniej.
A z maluchem zobaczymy pewnie będę zmęczona ale i tak mi jeden jeszcze po domu będzie latał

Zobaczymy jak to się ułoży.