reklama

Kwietniowe mamy 2016

Czy wasze maluchy tez juz tak dokazują w brzuchu ze nie dają spać? Nie mogę położyć się na lewym boku bo kolana albo pięty to mi niemal przez brzuch wychodzą. Jak dotknę to szybko chowa a za chwilę znowu kopie na potęgę. Na prawym boku po prostu się rusza :)

reklama
Fenika - ten trivagin to probiotyk? Bez recepty to? Bo moje jelita cos ostatnio mocno szwankuja niestety

Kitki mi lekarka przepisała to na jelita mimo że ulotka mówi inaczej i mi naprawdę mega pomogło. Może taki tylko branding mają a składniki takie jak każdy probiotyki po prostu nie mam pojęcia. W każdym razie polecam bo męczyłam się okropnie z bólami i kolkami a po tym przeszło

Polianna- moj synek tez mnie budzi czesto w nocy. Nie ma znaczenie czy na lewym boku spie czy na plecach. Najmniej sie rusza jak na prawym leze ale to staram sie inikac bo na prawym uciska sie jakas zyle glowna czy cos tam i moj lekarz mowi ze odpada prawy bok

Milka co za ulga, że tak naprawdę wszystko będzie ok :-) super że zrobili ci to usg!:-)

Co do wagi to ja jak bluelovi... 18kg na plusie :D

Kitki ciuchy z lumpa będę prała najpierw w normalnym, naszym żelu do prania a później w dzieciowym. I nie radzę prać w najwyższej temp - ta zależy przecież od rodzaju tkaniny. Prasowanie powinno wybić resztę bakterii.
Polianna a jak córeczka wzięła zabawkę do buzi to co się dziwić, że coś złapała... Tego raczej nikt tam nie dezynfekuje.

Milka super ze wszystko pod kontrolą :)

Mnie mała budziła w drugim trymestrze, teraz już nie. Przed snem szaleją bardzo a potem albo się uspokaja albo ja się przyzwyczaiłam i juz mnie to nie wybudza. Wcześniej spałam na lewym boku tylko ale teraz zmieniam w nocy na prawy bo nie mogę tyle w jednej pozycji ulezec

Milka super wieści w zaistniałej sytuacji. Dobrze ze na takich lekarzy trafiłaś.
Kitki ja najpierw w wysokiej temp piore w normalnym proszku a potem w dzieciecym.
Synek nie budzi mnie kopniaczkami. On w ogóle taki delikatny jest. Córka pamiętam na tym etapie to jak piłkarz nogami przebierala.
Jakie plany na dziś? Mi ostatnie Pranko małych ubranek zostało i jeszcze pościel. A tak to wichura za oknem, tv i neta od piątku juz nie mamy i nie wiadomo kiedy naprawia. Dobrze ze z play mam internet. Nie wychodze nigdzie bo nawet z brzuchem mnie zwieje:p
Tez mam ochotę na paczki i faworki. Ale nawet nie mam jak wyjść i ich kupić. Zresztą mama powiedziała mi ze i tak jak paczus wyglądam. Wkurzają mnie takie teksty. Jakby nikt nie widział ze jestem w ciąży i to normalne że się nabiera wagi. Zresztą ja przytyłam 8 kg to chyba nie aż tak dużo.

Mam pytanie do mam co kupuja dla dzieci ciuszki w lumpkach - jak je pierzecie? Najpierw w normalnym proszku raz czy dwa i dopiero w dzieciowym? Czy p
ierzecie tylko raz od razu w dzieciowym i tyle? Bo ja tak myslalam zeby ze 2-3razy wyprac zeby tego zapachu nie bylo. Dobrze mysle? Bo ja tylko raz kupilam i teraz nie wiem co z tym zrobic jak to ogarnac
Ja na razie upralam raz w normalnym proszku 40st na dluzszym praniu, pozniej poprawie w dzieciecych detergentach z dodatkowym plukaniem i wyprasuje :)

Milka super wiadomosci :)

reklama
Dzieki dziewczyny za info dot. prania. To wypiore to dzis w naszym proszku a w przyszlym tyg w dzieciowym bo nie mam jeszcze proszku dla dzieci.

Ja przytylam 9kg. Marze o 12 na koniec ale wiem ze to juz bez szans. Ale tak 15kg to max bym chciala. Ja juz przerabialam zrzucanie kg po ciazy i wiem ze u mnie to tak latwo nie jest. Do tego tez mam swoje lata i wiem ze jest duzo trudniej niz maja 20scia pare. Takze w czw 1paczek i troche faworkow i finito.
A tak mi sie chce slodkiego ze szok. Wlasnie kanapke z almette bialym i dzemem wciagam i to juz 2

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry