reklama

Kwietniowe mamy 2016

U mnie dzis dzien leniwca. Jak zwykle zreszta bo co tu robic w taka pogode. Obiad mam bo zostal z wczoraj. O 12 prowadze core do tesciow bo sie nudzi w domu. Wiec bedzie tam do 17 to planuje pojechac na poczte, do apteki po glukoze i wykupic kolejne recepty. Do banku musze bo wczoraj mi bankomat kasy nie chcial wyplacic i kazal sie z bankiem skontaktowac. Myslalam ze moze maz wzial z konta bo potrzebowal ale nie kasa byla karta wazna wiec nie wiadomo o co kaman. Pojde to od razu dane zmienie. Obok mam pepco...wiec same wiecie:) ale tylko zajrze moze jakies kapciowe baleriny sobie kupie. Nie znosze chodzic w kapciach ale do szpitala cos musze miec no nie. I to moj plan na dzis.
Jutro jade do pracy i chcialam im ciacho zawiesc. Jakie zrobic lepiej szarlotke na kruchym ciescie czy ciasto krowke? Moja mama mowi ze szarlotke bo niektorzy moga nie lubic kremu

reklama
Kitki - dzięki wielkie za informacje ;)
Mnie na szczęście na razie odrzuca od słodkiego, chociaż ostatnio coraz bardziej łaskawym okiem patrzę na te wszystkie pyszności wokół..
A u mnie aktualnie jeśli chodzi o wagę, to 7+ (27tc + 4)

Ja uwielbiam i szarlotkę i krówke :)
tez mam dzien leniwca, leze w sypialni...jak dobrze. Corka w końcu po chorobach i feriach poszla do przedszkola. Dzisiaj zadowolona bo miala spóźnione urodzinowe cukierki :D

Ja od rana wzięłam sie za sprzatanie, ale staram się to robic powoli. Potem na 13:30 jadę na kontrole z corka po zabiegu wycięcia migdalka a na 16 znów musze pól Warszawy przejechać bo mam wizytę u swojej endokrynolog, maz mi niestety nie pomoze bl do pracy idzie :( i jak ja mam odpoczywać?

Cześć dziewczynki :)
Milka, ciesze się, że z tą choleostazą można żyć, czyt. nie zagraża dziecku i można nad nią w jakiś sposób zapanować :)
Moja waga to jakieś 8-9 kg na plusie, nie wiem dokładnie bo tak jak u Was są pewne rozbieżności na wadze domowej i tej w przychodni. Co do spania, to ja śpię na każdej stronie :) trochę na lewym boku, trochę na prawym, na plecach i nawet na oszukanym brzuchu (oszukanym, bo podtykam sobie poduszkę żeby nie gnieść maluszka) i ta mi się śpi najlepiej :)
Dzisiaj o 17:20 mam usg!! W końcu zobaczę synusia i oczywiście wszystko opiszę na wątku wizytowym :)

Mikulinka, jak Ty dajesz radę? ;)

Kitki - przypomniałaś mi, że muszę sobie kupić klapki pod prysznic do szpitala, a wczoraj byłam na zakupach i zapomniałam :/

Byłam wczoraj w Lidlu, ale dopiero o 17:30 i niestety nic już nie dostałam, ale trudno, płakać z tego powodu nie będę i poszukam gdzie indziej kołderki i poszewki, bo po to tam poszłam.

Martita tak, juz na początku kwietnia będzie z nami :) to mnie jeszcze bardziej motywuje by skończyc wyprawkę ;)

polianna mój bardzo aktywny się zrobił, tak jak mówisz - az caly brzuch chodzi i się wygina :) czasem w nocy budzi gdy zacznie nocne harce :)

Aluniawdz w szoku bylam, ze na usg mnie wysłali i ze jeszcze 2 zrobią, wreszcie poznałam wagę małego :)

schauma w szoku jestem, ze tak szybko do tego doszli :) no i ze trzymają kontrolę nad wszystkim :) dziękuję :) :*

Fenika, klaczek, ania50, ania1234, kasiunia, Antus26 dziękuję za otuche bardzo kochane :* :)

Polianna, ja mam podobnie-jak próbujeę zasnąć na boku zaraz dostaję moc kuksańcow i siłą rzeczy muszę spac na plecach; czasem w ciagu nocy uda mi się ma jakiś czas przerzucić na bok, ale budzę się i tak na plecach.
Milka, a czy przy tym zalecają specjalna dietę oszczędzającą wątrobę? Jak swędzenie minęło, to moze jest poprawa:) Zdrówka!
Ja dwa tygodnie temu miałam +8, teraz pewnie będzie z +10 :/ a
łudzilam się, że przez całą ciążę dychę przytyję;) sama sobie jestem winna, bo jem duzo, a ćwiczyć od początku nie mogę.
Za dwa dni tłusty czwartek:D i zamierzam sama zjeść tackę faworkow(uwielbiam faworki!) i z jednego pączka. Obiad mogę odpuścić, ale faworki zjem obowiązkowo! Za to do czwartku odstawiam słodycze:)
Tez muszę skoczyć do banku, zamknąć konto. Żebym tylko pamiętała na czas powiadomić kadry o zmianie;)

reklama
Jejku dziewczyny ale mam lenia usnelam ok 1 wstalam o 7 i normalnie tak mi sie oczy zamykaja...ale niedlugo prowadze core do babci i bank musze zaliczyc. Poza tym jak usne w dzien to w nocy znow bedzie lipa. Ciasto mialam robic ale na razie tylko wyjelam produkty i tyle...moze jakies krasnoludki zrobia jak mnie nie bedzie;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry