Kitki
Fanka BB :)
U mnie dzis dzien leniwca. Jak zwykle zreszta bo co tu robic w taka pogode. Obiad mam bo zostal z wczoraj. O 12 prowadze core do tesciow bo sie nudzi w domu. Wiec bedzie tam do 17 to planuje pojechac na poczte, do apteki po glukoze i wykupic kolejne recepty. Do banku musze bo wczoraj mi bankomat kasy nie chcial wyplacic i kazal sie z bankiem skontaktowac. Myslalam ze moze maz wzial z konta bo potrzebowal ale nie kasa byla karta wazna wiec nie wiadomo o co kaman. Pojde to od razu dane zmienie. Obok mam pepco...wiec same wiecie
ale tylko zajrze moze jakies kapciowe baleriny sobie kupie. Nie znosze chodzic w kapciach ale do szpitala cos musze miec no nie. I to moj plan na dzis.
Jutro jade do pracy i chcialam im ciacho zawiesc. Jakie zrobic lepiej szarlotke na kruchym ciescie czy ciasto krowke? Moja mama mowi ze szarlotke bo niektorzy moga nie lubic kremu
Jutro jade do pracy i chcialam im ciacho zawiesc. Jakie zrobic lepiej szarlotke na kruchym ciescie czy ciasto krowke? Moja mama mowi ze szarlotke bo niektorzy moga nie lubic kremu