Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Drobi w szpitalu nie mówili mi nic na temat diety, ale ja juz wyczytalam, ze lepiej zebym zrezygnowała ze smazonego, tlustego i slodyczy. dla mnie to zaden problem bo i tak malo jadlam takich rzezy, robię sobie zupki teraz i wcinam twarożek i dziękuję :*
bluelovi możliwe, ze nawet na koniec marca juz urodze, zalezy jak doktor zdecyduje
zelmer to fajna solidna firma, moja mama ma juz 10 lat ich odkurzacz i śmiga jak szalony.
Milka wlasnie wiem ze zelmery dobre u nas tez kroluja a powiedz mi ciaze bd rozwiazywac 3 czy dwa tygidnie przed terminem ? Skonczone 38 tygodni czy 37 ? No i moze babcia bedzie miala racje z tym marcem
ufff nadrobiłam was od wczoraj, laski ile wy piszecie
ale co pisać miałam to zapomniałam heh milka no widzisz nie taki diabeł straszny, będzie dobrze i teraz już jesteś pod dobrą opieką :*
ja po badaniach odpoczywam, jeszcze się za obiad nie wzięłam i bałagan mam a zaraz po Młodego trzeba iść... ale najpierw odpocznę resztę się zrobi potem
Przez to choróbsko ledwo nadążam Was czytać
Dzis bylam u internisty po jakieś leki a nic mi szczególnego nie zapisała bo to wirus i sam przejdzie.tylko wit C i cos na gardło. Na szczęście dziś juz lepiej ale w mostku mnie troszkę gniecie i ciężko mi się oddycha.
Wiec dzis odpuszczam sobie sprzatanie i odpoczywam.
Milka dobrze że ta choroba nie zagraża maleństwu, a leki na pewno Ci ulza.
Ciekawe ile mi przybyło w ostatnim miesiącu ... Ostatnio już bylo +10no ale teraz 4 tygodnie sie nie wazylam :/