reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Antus kciuki za usg kochana czekam na wiesci :)))

Milcia no to super kochana ze utulisz malego juz na poczatku kwietnia ,gratuluje usg ;))) duzy chlopak :)) cudne wiesci :******

Martita kurde no to wlasnie tak jest nie ma jak odpoczac skad ja to znam ehh ;( :* sprobuj wszystko powoli :*

Zamowilam odkurzacz bo mi sie staroc zepsul ma ktoras ??
http://www.zelmer.pl/dla-domu/odkurzacze/tradycyjne/ekspert-od-dywanow/jupiter-zvc425ht

Jutro do odbioru ;)

Drobi w szpitalu nie mówili mi nic na temat diety, ale ja juz wyczytalam, ze lepiej zebym zrezygnowała ze smazonego, tlustego i slodyczy. dla mnie to zaden problem bo i tak malo jadlam takich rzezy, robię sobie zupki teraz i wcinam twarożek :) i dziękuję :* :)

bluelovi możliwe, ze nawet na koniec marca juz urodze, zalezy jak doktor zdecyduje :)
zelmer to fajna solidna firma, moja mama ma juz 10 lat ich odkurzacz i śmiga jak szalony.

Milka wlasnie wiem ze zelmery dobre u nas tez kroluja ;) a powiedz mi ciaze bd rozwiazywac 3 czy dwa tygidnie przed terminem ? Skonczone 38 tygodni czy 37 ? No i moze babcia bedzie miala racje z tym marcem ;)

ufff nadrobiłam was od wczoraj, laski ile wy piszecie :)
ale co pisać miałam to zapomniałam heh
milka no widzisz nie taki diabeł straszny, będzie dobrze i teraz już jesteś pod dobrą opieką :*
ja po badaniach odpoczywam, jeszcze się za obiad nie wzięłam i bałagan mam a zaraz po Młodego trzeba iść... ale najpierw odpocznę :D resztę się zrobi potem :)

Przez to choróbsko ledwo nadążam Was czytać:)
Dzis bylam u internisty po jakieś leki a nic mi szczególnego nie zapisała bo to wirus i sam przejdzie.tylko wit C i cos na gardło. Na szczęście dziś juz lepiej ale w mostku mnie troszkę gniecie i ciężko mi się oddycha.
Wiec dzis odpuszczam sobie sprzatanie i odpoczywam.

Milka dobrze że ta choroba nie zagraża maleństwu, a leki na pewno Ci ulza.

Ciekawe ile mi przybyło w ostatnim miesiącu ... Ostatnio już bylo +10no ale teraz 4 tygodnie sie nie wazylam :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry