reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kitki - wiesz,ze dopiero jak napisałaś o czarnych kołach x landera - ze to najnowszy model to dopiero ja zwróciłam uwagę. Czym się jeszcze różnią modele z czarnymi kołami (2016/2017) ??? co ma wprowadzone? bo widzę, że cena też wyższa.

Alunia chyba nie znajdziesz x lander z czarnymi kołami używki bo to model 2016/2017, ale mogę się mylić bo ja ciemna jestem w temacie wózków;)

ogladam te najnowsze x landery i dla mnie kolorystyka do bani, dla chłopca bym wybrała ten czarno niebieski. A dla dziewczynki - nic mi sie nie podoba

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny ....
Ja dziś dxien zakupowy ... bo wszystko się pokonczylo. ... dopiero w sumie przyszłam do domu ...więc kilometry zrobione chyba na cały tydzień . Tesco ... daj dziewczynek wsio w różu ..blllleee.. dla chłopców nawet fajne rzeczy ..Za to czekam na koleżankę bo buszuje w lumpku I szuka fajnych rzeczy ..A wiadomo tam loteria czasem coś jest A czasem nie ..

bulelovi to oni chyba co drugi sezon wypuszczają, bo zobacz w 2013 był z czarnymi kołami,( ten co Ty wstawiłas)
w 2014/2015: był taki/:http://allegro.pl/wozek-x-lander-x-move-2w1-2015-mega-gratisy-i5954674098.html
a 2016/2017 :http://allegro.pl/x-lander-x-move-2w1-wozek-gondola-2016-2017-i5937456927.html
czyli czarne, srebrne i znowu czarne.Ceny tylko zdecydowanie różne:) czyli czarne koła nie sa symbolem nowszego modelu

Alunia - racja używane wózki a takie ceny, to wole dołożyc te 300zł i miec nowy i z gwarancja

Ostatnia edycja:
Sweetka - Bluelovi ma racje a ja piszac kiedys o czarnych kolach porownywalam x lander xa. Bo te 2008-2009 maja szprychy i zwykle pompowane kola i uzywki za ok 500 mozna kupic no ale to stare wozki wg mnie. Pozniej byly tez na srebrnym stelarzu i ze srebrnymi kolami a chyba od 2013 czy 2014 mialy czarne kola.
Tez widzialam te najnowsze x pulse ma nawet ladne ale cena od razu duzo wyzsza takze nie zaluje ze kupilam wczesniej

Kitki twoj pulse jest sliczny nie zaluj ;))
Sweetka no widzisz jak zmieniaja ;)

Alunia no co ty ja patrzalam to np te x move z 2013 naprawde fajne dla dziewczynek z czarnym stelazem z tych serii swiata juz zestawy za 800 zl super stan trzeba tylko przegladac bo najlepsze okazje ludzie wylapuja.

Kitki ja ubranka z lupmka najpierw moczę kilka godzin w płynie do płukania, później piorę w zwykłym proszku i dopiero będę prała w dzidziusiowym płynie...

A ja mam w domu sajgon, bo do córki koleżanki bliźniaczki przyjechały na noc. Także robię im gofry, a mój m gra z nimi w monopol.
Mam nadzieję, że jakoś przetrwam do jutra :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry