Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sweetka - mozna kupic dobra uzywke ale moim zdaniem nie w ciemno czyli musisz pojechac i pbejrzec przede wszystkim stelarz zeby nie byl rozklekotany i soacerowka zeby nyla w dobrym stanie bo wiadomo ze posluzy dluzej niz gondola
Te ze szprychami sa na bank z 2008 bo ja wtedy dla cory taki sam kupowalam
Na te szprychowe nawet nie patrzę ;-) juz mam kilka upatrzonych, skończymy tylko remonty i będziemy jeździć oglądać.
Ewentualnie po prostu kupie innej firmy.
Ja dziś dostałam paczkę z apteki i chyba muszę powiedzieć, że wyprawka gotowa. Zostało mi popranie ciuszków, wózka i pościeli. I może kupię jeszcze jakieś mleko 1 na wszelki wypadek, no i łóżeczko trzeba przywieźć od teściów ale to chyba dopiero jak mały się urodzi - ja będę w szpitalu a mąż niech się martwi. Za jakiś czas spakuję torbę do szpitala i niech leży i czeka.
Dziś spotkanie z babką z PBKM, dostaliśmy informacje jakie chcieliśmy i teraz będziemy rozważać co i jak.
A moja córcia dziś bez drzemki cały dzień, bez problemu dotrwała do 19.45 i była w całkiem dobrym humorze. A jak ją położyłam wieczorem to od razu zamknęła oczy i poszła spać Ale kurcze zmęczona jestem jak nie mam przerwy w czasie jej drzemki.
kochane wasze maluszki tez tak szaleją po kilka godzin? moj ma okresy aktywności kilkugodzinne, az caly brzuch mi chodzi i zastanawiam się czy to nie za długo? od rana jak się budzę to non stop czuję jego ruchy, z malymi tylko przerwami.
Ja z pakowaniem chyba do.konca miesiaca sie wstrzymam, zależy od jutrzejszych wieści chociaż juz mniej wiecej mam wszystko przygotowane tylko w torbe włożyć