reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Martita ja z malutkim w jedna sie spakowalam i tez musze miec wszystko ;) jego recznik,becik pieluszki tetrowe ,ciuszki pampersy itp no i wszystko dla mnie :) jutro cykne zdjecie torby :)

Jezu jaka jestem okropna znowu wymusilam na mezu bulke i frytki z maca :errr:

Kitki ja piore najpierw normalnie jak wszystkie ubrania a później w tym dla dzidziusiow
Polianna mała też tak wywija że nie wiem jak się układać czasami ;-)
Klaczek tak dokładnie k i d i K jakiś krócej a d dłużej ja do teraz córci podaje d w kapsułkach
Alunia super :-D
Kasiunia mmm gofry :-D
Schauma no mówiłam że może tak będzie mieć ;-) co do zmęczenia to się nie dziwię ;-) no i super ze juz masz wyprawkę ja jeszcze nic nie mam ;-)
Bluelovi ja jeszcze nie spakowana
Milka u mnie też tak jest :-D
Ja już leżę bo zmęczona jestem dziś ciężki dzień miałam ;-) córcia się przebudza co chwilkę, ząbek ja męczy :-( dziś byłam na zakupach ale spodni nie było takich jak chciałam i w moim rozmiarze,jutro znowu jadę na zakupy, wiecie w jakich sklepach są działy ciążowe takie jak w H&M? A w czwartek po rzeczy dla malutkiej, już się doczekać nie mogę :-) Miłej nocy kochane

No to dzis pospalam :/ nie wiem czy przez te nerwy czy choróbsko bo oddychac nie mogę ale już męczę się tak godzinę i nie moge zasnąć :/ blizej terminu to ja szybciej u czubkow wyląduje niż na porodowce :/

Lindusia ja tez nie śpię. Nic mnie nie stresuje...a jednak nie spie.
Moze pisalas a mi umknęło( wystarczy ze mnie 1 dzien na forum nie ma i mam problem nadrobić)co Cie tak stresuje kochana??

dzisiejsza wizyta :) jakieś mam dziwne przeczucia i już cały ostatni tydzień siedzi mi to w głowie. Wiem pewnie sama się nakręcam no ale spać nie idzie...

reklama
No ale cos bylo nie tak na poprzedniej?? Albo cos cie niepokoi tzn jakies objawy? czy masz po prostu przeczucia?? Co to za przeczucia?

Pamietaj ze stres tez szkodzi malenstwu, chlapnij sobie meliske na rozluźnienie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry