Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Martita ja z malutkim w jedna sie spakowalam i tez musze miec wszystko jego recznik,becik pieluszki tetrowe ,ciuszki pampersy itp no i wszystko dla mnie jutro cykne zdjecie torby
Jezu jaka jestem okropna znowu wymusilam na mezu bulke i frytki z maca
Kitki ja piore najpierw normalnie jak wszystkie ubrania a później w tym dla dzidziusiow
Polianna mała też tak wywija że nie wiem jak się układać czasami ;-)
Klaczek tak dokładnie k i d i K jakiś krócej a d dłużej ja do teraz córci podaje d w kapsułkach
Alunia super
Kasiunia mmm gofry
Schauma no mówiłam że może tak będzie mieć ;-) co do zmęczenia to się nie dziwię ;-) no i super ze juz masz wyprawkę ja jeszcze nic nie mam ;-)
Bluelovi ja jeszcze nie spakowana
Milka u mnie też tak jest
Ja już leżę bo zmęczona jestem dziś ciężki dzień miałam ;-) córcia się przebudza co chwilkę, ząbek ja męczy :-( dziś byłam na zakupach ale spodni nie było takich jak chciałam i w moim rozmiarze,jutro znowu jadę na zakupy, wiecie w jakich sklepach są działy ciążowe takie jak w H&M? A w czwartek po rzeczy dla malutkiej, już się doczekać nie mogę :-) Miłej nocy kochane
No to dzis pospalam :/ nie wiem czy przez te nerwy czy choróbsko bo oddychac nie mogę ale już męczę się tak godzinę i nie moge zasnąć :/ blizej terminu to ja szybciej u czubkow wyląduje niż na porodowce :/
Lindusia ja tez nie śpię. Nic mnie nie stresuje...a jednak nie spie.
Moze pisalas a mi umknęło( wystarczy ze mnie 1 dzien na forum nie ma i mam problem nadrobić)co Cie tak stresuje kochana??
dzisiejsza wizyta jakieś mam dziwne przeczucia i już cały ostatni tydzień siedzi mi to w głowie. Wiem pewnie sama się nakręcam no ale spać nie idzie...