reklama

Kwietniowe mamy 2016

Lusinda, a jaka jest u Ciebie różnica w obwodzie główki i brzuszka, bo mój synuś ma główkę 29 a brzuszek 25, ale lekarz mówi, że wszystkie wymiary są bardzo dobre

reklama
Trzymam kciuki za wizyty :tak:
Ja spałam dziś jak niemowlę, tak wystarczyły córcia z koleżankami że padlam o 22:00 a mąż jeszcze z nimi siedział i czytał bajki na dobranoc do 23:30:szok:
Dziś mój m oznajmił, że bierze wolny przyszły tydzień i bierzemy się za pokój naszej malutkiej:biggrin2: w końcu:-) :)
Ja jeszcze w łóżku, ale idę już robić dzieciakom śniadanie bo słyszę że buszują

Ja też dziś nie śpię od 6 bo mąż mnie obudził i już usnąć nie mogłam. Od rana zrobiłam pranie, teraz gotuję ogórkową a około południa planuję zabrać małą do sali zabaw. Wieczorem idę na spotkanie wspólnoty mieszkaniowej.
U nas od rana słoneczko, ale nadal mocno wieje. Przynajmniej pranie ładnie przeschnie.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Marzenka co tam u Ciebie? Mam nadzieję, że się nie przepracowujesz zbytnio?

Ja pije właśnie kawkę z cynamonem :) U nas niby tez słoneczko ale nie wiem czy mam coś z nosem czy naprawdę tak strasznie śmierdzi śmieciami jak czułam :D Też zaraz pranie wstawiam i chętnie wywiesilabym na zewnątrz :/Lusinda czekamy na wieści!':)

Witajcie☺
Ja wlasnie wypilam to swinstwo glukozowe, o malo nie haftowalam ale pani pobierajaca mi powiedziala ze jak zwymiotuje to nic z tego jutro bede musiala od nowa przyjechac. Takze kazala mi zamknac buzie i gleboko oddychac przez nos i wytrzymac chwile i ze przejdzie. Ale w razie w postawila mnie przy zlewie zebym im podlogi nie umalowala;) odczekalam minutke i przeszlo troche dopilam do konca:) teraz siedze i Was nadrabiam:)

Antus - dobrze ze chca tak wszystko kontrolowac a dodatkowe usg zawsze sie przyda;) najwazniejsze ze synek ok. Co do zylakow to nie zazdroszcze. Ja nie mam ale cos ostatnio mnie bolalo pod kolanami i jak dotknelam to jakbym sinca miala tak bolalo ale sine nie bylo. Pierwszego dnia od razu mysl...zakrzepica... ale jak w kolejnych dniach mnie zaczelo nolec w drugiej nodze to stwierdzilam ze to nic zlego i samo przrjdzie. Ale wspolczuje Ci bolu

Lusinda - kciuki za wizyte. Daj znac jak bwdziesz po. Na bank bedzie wszystko ok:)

Zupa ogórkową, kawka z cynamonem mmnmm pyszności, no kitki....ta glukoza tez nie najgorsza ;P będziesz ją czula do końca dnia, dzisiaj to juz nawet na faworka nie będziesz miala ochoty :D

Lusinda czekamy na wiesci, wierze ze wszystko bedzie ok. nam tak Malutka zrobila psikusa z pecherzem, wysiusuala wszystko chwile przed badaniem i byl zupelnie pusty. Po paru dniach na bad juz byl jak nalezy, z zawartoscia ;)

reklama
Ja od rana na nogach bo u mnie w bloku ruch od rana. Najpierw z administracji, że klucze od piwnicy chcą bo przez moją piwnicę będą szły nowe rury. Później kominiarze wentylację sprawdzać i przed chwilą wyszlli robotnicy którzy tłumaczyli jak będzie przebiegać wymiana rur w mieszkaniu. Normalnie administracja się rzuciła i każdemu funduje nowy kibelek:D hah a ja mam taki stary jeszcze na taki automat spustowy, że aż się ucieszyłam:-)
Teraz też piję kawkę ale coś mi się spać zachciało... Może drzemka?

A co do nocnych dolegliwości to mnie strasznie bolą nogi w nocy. I krocze. Nie raz to się nie mogę przekręcić bo to taki ból:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry