reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
No podobno dostaje tak mówiła ze higieniczne rzeczy wszystko jest na miejscu ale ostatnio się zastanawiałam czy maja tez na pewno szampon np? Hehe no i nie wiem szczoteczkę, pastę do zebow to tez spakuje lepiej :D klapki, ciuchy a wezmę tez dla pewności jakis ręcznik to nawet lepiej mieć swój :D pewnie mają żel pod prysznic może jakiś hipoalergiczny, coś do krocza i podklady... Nie wiem sama bo jeszcze nie byłam nigdy tu w szpitalu żadnym :)

Ja spakuję się w jedną średnią torbę, w razie gdyby coś byłoby mi jeszcze potrzebne to mąż doniesie, z resztą mam 10 minut spacerem do szpitala. A po cc wypuszczają u nas po drugiej dobie :)

Karolka, aniabuu dziękuję wam za odpowiedz :*

i oczywiście wszystkim dziewczynom, które się wypowiedzialy co do szczepienia :* :)

ja dziś miałam sporo roboty, wszystkie ciuszki podzieliłam rozmiarami i w sumie nie jest tak źle jak myślałam :) takich 0-3 msc mam cały kosz do prania. ale zrobilam jeszcze zamowienie w Next i w george, jutro odbiorę paczkę w boots ze smoczkami, jeszcze w hm kilka rzeczy chcę kupić i ciuszkowo myślę, ze będzie ok na chwilę :)
zamówilam tez podgrzewacz do butelek, majtki jednorazowe i wybrałam meble do małego do pokoju. jutro ciąg dalszy, w tygodniu moze podjedziemy do Ikei po meble, zamówię łóżeczko na necie i ooooby do końca tygodnia wyprawka i wszystko było gotowe!

Czesc Brzuchatki☺. Jak niedziela mija? My juz po sniadanku ogladamy Mulan a pozniej ma byc Dzwoneczek wiec cora nie przepusci:rolleyes:
Wczoraj na meczu corka sie super bawila. Dopingowala ze hej a w przerwie zeszla na dol pobawic sie z maskotka druzyny:) nie bylismy na kolacji. Poczatkowo cora mowila ze nie jest zmeczona i ze mozemy jechac ze wytrzyma ale bylo przed 20 i cos mi sie to podejrzane wydawalo. I dobrze bo zanim wrocilismy te 25km do domu to juz smacznie spala w aucie a tak by sie meczyla w tej restauracji. I siebie i nas bo by marudzila. Takze zrobilam cos w domku a o 23 tez padlam i o dziwo spalam az do 7:D takze nocka super wiec teraz beda ze 2-3 bezsenne jak zwykle:rolleyes:
Dzis planow wiekszych nie mamy. Maz jedzie do kosciola i na silownie, wroci na obiad. Obiad w sumie tez ogarniety bo dzis mam schabik pieczony w rekawie wiec juz zapeklowany, ziemniaki tylko obrac i surowke zrobic. Po poludniu maz obiecal Nadii wyjazd do centrum wodnego. Mamy ze 40km w jedna strone plus 2h plywania wiec ze 3godz ich nie bedzie. Ale cos marudza by z nimi jechac. Tylko nie wiem czy mi sie chce bo do wody i tak nie wejde a tam na trubynie u gory jest straszna duchota, ciezko wytrzymac i to jeszcze 2h. Postaram sie wymigac no chyba ze sie upra.
A Wy jakie plany na dzis?

My wczoraj biegalismy jeszcze wieczorem w tym toys rus byliśmy to parę pierdolek dokupilam wiec dziś odpoczywamy w domku :) Pogoda u nas zwariowana na przemian słońce z deszczem. Chyba łóżeczko rozłożymy :) Jak je ozłoże a w nim kocyk, rożek to mi się więcej miejsca w szafie zrobi :D a potrzebuje bo piore co chwile kolejne partie :)

Ale dziś pospalam 11godz bez przerwy, a teraz jeszcze w łóżku lezymy :) podobno obiadu dzis nie robie bo moj K zgłosił sie na ochotnika wiec korzystam :)
Milego dnia kwietnióweczki :)

reklama
Mówiłyśmy ostatnio o tym, że body lupilu z lidla mają zawyżone rozmiary... dziś się o tym przekonałam. W Laury szafie przygotowałam już jedną półkę z ciuszkami dla maluszka, to co już poprałam i poprasowałam ułożyłam na niej. I tak oto dziś mój małżonek ubrał Laurę rano w body lidlowskie rozmiar 62 (ona teraz nosi 86 :-D). Przychodzę do kuchni rano i nie wierzę w to co widzę :biggrin2: Co z tego że rękaw się kończył przy łokciu, mężu stwierdził że myślał, że to rękaw 3/4 i taki ogólnie krój obcisły :-D Więc jak widzicie lidlowskie body starczą Wam rozmiarowo na bardzo długo :-D Normalnie czekam aż ją wbije w pajaca 56 :):):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry