• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
No podobno dostaje tak mówiła ze higieniczne rzeczy wszystko jest na miejscu ale ostatnio się zastanawiałam czy maja tez na pewno szampon np? Hehe no i nie wiem szczoteczkę, pastę do zebow to tez spakuje lepiej :D klapki, ciuchy a wezmę tez dla pewności jakis ręcznik to nawet lepiej mieć swój :D pewnie mają żel pod prysznic może jakiś hipoalergiczny, coś do krocza i podklady... Nie wiem sama bo jeszcze nie byłam nigdy tu w szpitalu żadnym :)

Ja spakuję się w jedną średnią torbę, w razie gdyby coś byłoby mi jeszcze potrzebne to mąż doniesie, z resztą mam 10 minut spacerem do szpitala. A po cc wypuszczają u nas po drugiej dobie :)

Karolka, aniabuu dziękuję wam za odpowiedz :*

i oczywiście wszystkim dziewczynom, które się wypowiedzialy co do szczepienia :* :)

ja dziś miałam sporo roboty, wszystkie ciuszki podzieliłam rozmiarami i w sumie nie jest tak źle jak myślałam :) takich 0-3 msc mam cały kosz do prania. ale zrobilam jeszcze zamowienie w Next i w george, jutro odbiorę paczkę w boots ze smoczkami, jeszcze w hm kilka rzeczy chcę kupić i ciuszkowo myślę, ze będzie ok na chwilę :)
zamówilam tez podgrzewacz do butelek, majtki jednorazowe i wybrałam meble do małego do pokoju. jutro ciąg dalszy, w tygodniu moze podjedziemy do Ikei po meble, zamówię łóżeczko na necie i ooooby do końca tygodnia wyprawka i wszystko było gotowe!

Czesc Brzuchatki☺. Jak niedziela mija? My juz po sniadanku ogladamy Mulan a pozniej ma byc Dzwoneczek wiec cora nie przepusci:rolleyes:
Wczoraj na meczu corka sie super bawila. Dopingowala ze hej a w przerwie zeszla na dol pobawic sie z maskotka druzyny:) nie bylismy na kolacji. Poczatkowo cora mowila ze nie jest zmeczona i ze mozemy jechac ze wytrzyma ale bylo przed 20 i cos mi sie to podejrzane wydawalo. I dobrze bo zanim wrocilismy te 25km do domu to juz smacznie spala w aucie a tak by sie meczyla w tej restauracji. I siebie i nas bo by marudzila. Takze zrobilam cos w domku a o 23 tez padlam i o dziwo spalam az do 7:D takze nocka super wiec teraz beda ze 2-3 bezsenne jak zwykle:rolleyes:
Dzis planow wiekszych nie mamy. Maz jedzie do kosciola i na silownie, wroci na obiad. Obiad w sumie tez ogarniety bo dzis mam schabik pieczony w rekawie wiec juz zapeklowany, ziemniaki tylko obrac i surowke zrobic. Po poludniu maz obiecal Nadii wyjazd do centrum wodnego. Mamy ze 40km w jedna strone plus 2h plywania wiec ze 3godz ich nie bedzie. Ale cos marudza by z nimi jechac. Tylko nie wiem czy mi sie chce bo do wody i tak nie wejde a tam na trubynie u gory jest straszna duchota, ciezko wytrzymac i to jeszcze 2h. Postaram sie wymigac no chyba ze sie upra.
A Wy jakie plany na dzis?

My wczoraj biegalismy jeszcze wieczorem w tym toys rus byliśmy to parę pierdolek dokupilam wiec dziś odpoczywamy w domku :) Pogoda u nas zwariowana na przemian słońce z deszczem. Chyba łóżeczko rozłożymy :) Jak je ozłoże a w nim kocyk, rożek to mi się więcej miejsca w szafie zrobi :D a potrzebuje bo piore co chwile kolejne partie :)

Ale dziś pospalam 11godz bez przerwy, a teraz jeszcze w łóżku lezymy :) podobno obiadu dzis nie robie bo moj K zgłosił sie na ochotnika wiec korzystam :)
Milego dnia kwietnióweczki :)

reklama
Mówiłyśmy ostatnio o tym, że body lupilu z lidla mają zawyżone rozmiary... dziś się o tym przekonałam. W Laury szafie przygotowałam już jedną półkę z ciuszkami dla maluszka, to co już poprałam i poprasowałam ułożyłam na niej. I tak oto dziś mój małżonek ubrał Laurę rano w body lidlowskie rozmiar 62 (ona teraz nosi 86 :-D). Przychodzę do kuchni rano i nie wierzę w to co widzę :biggrin2: Co z tego że rękaw się kończył przy łokciu, mężu stwierdził że myślał, że to rękaw 3/4 i taki ogólnie krój obcisły :-D Więc jak widzicie lidlowskie body starczą Wam rozmiarowo na bardzo długo :-D Normalnie czekam aż ją wbije w pajaca 56 :):):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry