reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Przed chwila prawie przysnelam, juz spalam a tu nagle slysze to buczenie...moje dziecko z madrym tatusiem wyprobowywali ta tube przez meczem:rolleyes: no i sobie pospalam:mad: jakos bez zycia jestem. Nie chce mi sie isc ale pewnie nie odpuszcza wiec wyjscia nie mam

Kitki kolacyjka we dwoje brzmi suuper:-) dobrej zabawy na meczu.

Rsz matko... Nie wstawiaj takich filmików, bo się zaryczę.

Ja dziś w domku i troszkę pouczyć się muszę bo jutro ostatni egzamin w tej sesji.
Zrobiłam szybkie spaghetti więc obiadek jakiś tam jest ;-)

Witajcie dziewczyny a ja też mam pytanie odnosnie macierzynskiego, mnie umowa konczy się z dniem porodu. I co wtedy? Czy ja się zgłaszam jeszcze do pracodawcy po jakieś dokumenty, czy już bezpośrednio do zusu? Mam problem w pracy w tej chwili ponieważ umowa mi się skonczyła 31.01.2016 a ja do tej pory nie dostałam przedłużenia i tak naprawdę zaczyna mnie to wkurzać, dlatego pytam Was bo od mojej kadrowej ciężko się coś dowiedzieć.

Miłego popołudnia dziewczyny ja już odliczam dni do przyjazdu męża ...( potrzebuję odsapnąć bo tak cały czas na pełnych obrotach ) .. Więc mało czasu na pisanie ale podczytuje was regularnie przed snem :P
W czwartek do gina mam nadzieje ze nie będzie się czepiał ze nadal będzie "ok" ( w sensie tryb oszczędzający ale bez nakazu i biletu do szpitala ...)... Mam nadzieje ze w końcu ustalimy coś konkretnie i weźmiemy się do roboty bo już mnie to drażni ( do tego szefowa która robi problemy bo jej papierków nie chce się wypisać bo ma czas ... terminy ... jasne ale mąż tylko tydzień w kraju jest jak nie dostanie tego w tym czasie to znów w plecy z czasem ... gggrrrrrryyyyyy) ( kredyt na większe m .. czy mniejszy kredyt i remont tego )

Dziewczyny te co już spakowane.... ;) duz]że wam te torby wyszły? Macie jedną dużąąąąą czy 2 małe? Naszykowałam narazie rzeczy z listy i o zgrozo chyba się nie zapakuję...

reklama
Miladyy ja jeszcze nie spakowana ale przymierzam się do tego i u mnie w szpitalu jest nakaz posiadania tylko jednej torby.... więc nie wiem jak ja to upcham wszystko... Jeszcze tam po cc trzymają nawet do 7 dni. Chyba drugą torbę zostawię w domu spakowaną i mąż mi przywiezie i podmieni jak już wszystko się pobrudzi,- albo coś w tym stylu ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry