reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
schauma Twoj maz to mistrz :) a moj by pewnie zrobil to samo ;)

U nas piekna, sloneczna pogoda, juz zaliczylysmy spacer 1,5 godziny. Maz jak zwykle w pracy wiec same siedzimy, planow na dalsza czesc dnia brak.

Milady ja nie spakowana ale chciałabym w jedną torbę większą się spakować
Schauma hahaha :-D
U mnie jest brygada w domu dziś więc wesoło obecnie drzemke dziewczyny mają ale pewnie zaraz wstana, ja posegregowalam ciuszki i pralka się robi właśnie, w planach obiad, msza, spodnie na reklamację do sklepu(te fajne vpw kupilam kilka dni temu w hm po 3 dniach tak się rozciagely że guma spadła z brzucha i mi zjechaly a kosztowały 129 zl to bez przesady idę zareklamować oby uznali :-/) i do siostry na kawkę urodzinowa :-)

Klaudyna - to trzymam kciuki zeby uznali Ci reklamacje☺.

Dziewczyny tak mnie dzis pepek boli ze szok, maly mnie tak chyba kopie po tym pepku bo nie wiem od czego innego. Chyba mi go nie wywali na zewnatrz :confused:
Jak Wam pepki wywalilo na wierzch to bolalo was wczesniej czy nie? Moj jeszcze troche wglebiony jest. Z corka mialam na koniec praktycznie rowny ze skora na brzuchu ale nie wywalilo mi na wierzch

My wczoraj biegalismy jeszcze wieczorem w tym toys rus byliśmy to parę pierdolek dokupilam wiec dziś odpoczywamy w domku :) Pogoda u nas zwariowana na przemian słońce z deszczem. Chyba łóżeczko rozłożymy :) Jak je ozłoże a w nim kocyk, rożek to mi się więcej miejsca w szafie zrobi :D a potrzebuje bo piore co chwile kolejne partie :)

Mi się śniło, że wózek rozkładałm... i chyba jutro to zrobię :P tyklo prez 2 miechy bede się o niego obijać ;), ale...on taki słodki

U mnie cały weekend pod kocem. Pogoda piękna wiec mnie trafia bo bym się przespacerowala najchętniej. Ale cały czas się kuruje i w sumie nie mam za bardzo energii robić cokolwiek. Mąż próbuje mnie zabawiac i juz nawet gry planszowe były w akcji ;)

Mała prawie w ogóle się nie rusza a jak już to robi to jest to dla mnie bardzo bolesne bo gra mi tak bardzo nisko. Ciesze się ze dopiero co na usg byłam bo bym się martwila ze ją rzadko czuje a tak to wiem ze to powodu zmiany ustawienia. Wolałam zdecydowanie ułożenie posladkowe :)

reklama
Dziewczyny chyba zaczynam gniazdko wić :) wczoraj mnie naszło i zrobiłam mega porządki w szafach ..dzis upralam łóżeczko turystyczne i akcesoria..po obiedzie chce zrobić porządki w zabawkach dzieci..męża za tydzień zagonie juz do malowania naszej sypialni i wstawię łóżeczko :)..panikuje ze sie nie wyrobie ze tylko 6tyg a tyle do zrobienia !;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry