dreamscometrue
Mama Zosi
Powodzenia kwietniowym mamusiom![emoji6]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na dole danej wypowiedzi co chcesz cytować, (prawy dolny róg) masz "+cytat" lub "odpowiedz", wystarczy kliknąć na któreś i można odpisaćDziewczyny jestem początkująca na forum - jak zacytować czyjąś wypowiedź? Kombinowałam ale nie wyszlo![]()
DziękujęNa dole danej wypowiedzi co chcesz cytować, (prawy dolny róg) masz "+cytat" lub "odpowiedz", wystarczy kliknąć na któreś i można odpisać

Ja w pierwszej ciąży czułam się rewelacyjnie - parę razy złapała mnie zgaga i czasami wieczorne nudności - mam nadzieję że teraz będzie tak samoObawiam się tych objawów bo w pierwszej ciąży miałam straszne nudności i wymioty. Oby teraz było łagodniej.
Prowadzę własną działalność więc jedynie w przyszłym miesiącu poinformuję księgową![]()
każda ciąża jest jednak inna - siostra druga ciążę przechodziła zupełnie inaczej niż pierwsza po części dlatego że już jedno dzieciątko miała i nie miała czasu aby się nad sobą rozczulać